Header02

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΔΗΣΥ, στο Ν/Σ για αγωγές αποζημίωσης σχετικά με το δίκαιο ανταγωνισμού.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018.

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΔΗΣΥ, στο Ν/Σ για αγωγές αποζημίωσης σχετικά με το δίκαιο ανταγωνισμού.
Οι απαιτήσεις του ΔΝΤ για εμπροσθοβαρή εφαρμογή των μέτρων του "4ου" Μνημονίου είναι αποτέλεσμα της απώλειας του προσδοκώμενου ΑΕΠ πάνω από 1%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Προφανώς, "Σχέδιο Εξόδου" δεν υπάρχει!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Να δώσω και εγώ τις ειλικρινείς μου ευχές για επιτυχίες στον Αντιπρόεδρο που ανέλαβε και ένα σημαντικό Υπουργείο. Πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε και τις συμφωνίες μας και τις διαφωνίες μας μέσα από έναν διάλογο, αρκεί να τον πιστεύει η Κυβέρνηση.

Η προοπτική του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας των υπηρετούντων υπαλλήλων

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018.

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Εσωτερικών

κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη

Την Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

κα Έφη Αχτσιόγλου

 

Σας υποβάλλω το υπόμνημα του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγων και Σωματείων Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» σχετικά με την αβεβαιότητα συνέχισης του προγράμματος, τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας, αλλά και την ανασφάλεια των εργαζομένων για την οριστική επίλυση των θεμάτων που αφορούν το μέλλον της απασχόλησής τους.

Παρέμβαση Γιάννη Κουτσούκου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΔΗΣΥ, στο Ν/Σ για αγωγές αποζημίωσης σχετικά με το δίκαιο ανταγωνισμού.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018.

Παρέμβαση Γιάννη Κουτσούκου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΔΗΣΥ, στο Ν/Σ για αγωγές αποζημίωσης σχετικά με το δίκαιο ανταγωνισμού.
Δεν φιλοδοξούμε να αντικαταστήσουμε τον κ. Καμμένο στο δρόμο που διαλέξατε. Το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα επικυρώσει τις προτάσεις μας για την πορεία εξόδου από την κρίση με εθνική συνεννόηση και κοινωνική συναίνεση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Επειδή φαίνεται ότι βρήκε ενδιαφέροντα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όσα είπα για τη σχέση της Δημοκρατίας με την αλήθεια και την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και ευρύτερων κοινωνικών συναινέσεων και επειδή μου απηύθυνε, πράγματι, ορισμένα ερωτήματα, για ένα λεπτό θέλω να πω το εξής:

Αναπάντητο το ερώτημα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για την οριοθέτηση της κατολισθαίνουσας περιοχής στην Τοπική Κοινότητα Καυκανιάς

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

κ. Γιώργο Σταθάκη

Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

κ. Χρήστο Σπίρτζη

 

Αναπάντητο παραμένει μέχρι σήμερα το αίτημα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για οριοθέτηση της κατολισθαίνουσας περιοχής στην Τ.Κ. Καυκανιάς με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η αποκατάσταση των πληγέντων κατοίκων και η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανακατασκευή των κτηρίων.

Η επιλογή του πολιτικού υφιστάμενου του κ. Τσακαλώτου ως κριτή του Προϋπολογισμού του

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: τον Υπουργό Οικονομικών

κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο

Με την χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Κανονισμού της Βουλής επελέγη από την κυβερνητική πλειοψηφία ως συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φραγκίσκος Κουτεντάκης.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Συζήτηση με κατοίκους, Προέδρους Τ.Κ., κλιμάκι… https://t.co/RcZneKt8iy

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο κ Τσίπρας όχι μόνο δεν υπάρχει καθαρή έξοδος αλλά επιτροπεία για πάρα πολλά χ… https://t.co/dUTc6MN0Xy

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τώρα που γίνατε καλά παιδιά και ψηφίζετε τις Διεθνείς Συμβάσεις να ενημερώσετε τη #vouli για τα έσοδα από ανταλλαγή… https://t.co/sLQGscPJs6

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι υποθέσεις φοροδιαφυγής που παραγράφησαν στη διαδρομή από ΣΔΟΕ σε ΑΑΔΕ και οι κυβερνητικές ευθύνες για την απώλει… https://t.co/CADViqktVO

Facebook

Login