Header02

Ομιλία Γιάννη. Κουτσούκου στο Ν/Σ Υπ. Οικονομικών για το Πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018.

Ομιλία Γιάννη. Κουτσούκου στο  Ν/Σ Υπ. Οικονομικών για το Πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα
Δεν υπάρχουν θετικά που να αντισταθμίζουν τα αρνητικά, δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα χωρίς μέτρα. Είναι ψευδεπίγραφη η προπαγανδιζόμενη «’Έξοδος», δεν υπάρχει ασφαλής πορεία της χώρας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είμαστε σήμερα υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο αφήγημα της Κυβέρνησης και το μικρό, που υποστηρίζει το μεγάλο αφήγημα.

Ποιο είναι το μεγάλο αφήγημα; Το μεγάλο αφήγημα είναι ότι η χώρα σε λίγο καιρό οδεύει προς μια οριστική ή καθαρή έξοδο. 

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου στις Επιτροπές της Βουλής για τα Προαπαιτούμενα

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018.

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου στις Επιτροπές της Βουλής για τα Προαπαιτούμενα
Προαπαιτούμενα μιας ηττοπαθούς διαπραγμάτευσης που δέσμευσε τη χώρα για 3 γενιές. Δώσατε τα πάντα, όσα εμείς είχαμε αρνηθεί όπως δικαίωμα στην απεργία, Υπερταμείο, κ.λπ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, προσπάθησε ο κ. Τσακαλώτος να «φτιασιδώσει» το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, δηλαδή να παρουσιάσει ένα νομοσχέδιο, που αποτυπώνει την ηττοπαθή διαπραγμάτευση μιας κυβέρνησης, που δέσμευσε τη χώρα, για τρεις γενιές, σαν ένα νομοσχέδιο, στο οποίο υπερτερούν τα θετικά έναντι των αρνητικών. 

Δείτε την ομιλία εδώ

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στο "Liberal.gr" : "120 δόσεις: Ήταν δίκαιο και δεν έγινε"

Αναρτήθηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στο

Συνέχεια της δαιδαλώδους και ατελέσφορης διαδικασίας του λεγόμενου «εξωδικαστικού» αποτελούν οι Υπουργικές αποφάσεις για τις κατ΄ ευφημισμόν 120 δόσεις στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Η Κυβέρνηση, που παρά τις επισημάνσεις μας στη Βουλή, εξαίρεσε ολόκληρες κατηγορίες επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων  από το Ν.4469/2017 για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, προπαγανδίζει ότι εντάσσει τώρα ορισμένες από αυτές σε μια άλλη παρόμοια διαδικασία,  γεμάτη από δυσνόητους όρους, προϋποθέσεις και μαθηματικούς υπολογισμούς με τελικό αποτέλεσμα, δυστυχώς, οι εξαιρέσεις να παραμείνουν  εξαιρέσεις.

Συνέντευξη στο "Πρώτo Πρόγραμμα" στην εκπομπή στην εκπομπή Ισορροπίες και Ανισορροπίες στη Μαρία Γεωργίου και στον Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018.

Συνέντευξη στο
Μίλησα 10' στο "Πρώτο Πρόγραμμα" για το Πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και κατέκρινα τις νέες παραχωρήσεις της Κυβέρνησης στην Τρόικα. Μίλησα 1' για την Εκκλησία. Δέστε την ανάρτησή τους, για να δείτε τι σημαίνει αντικειμενικότητα!!!

Δείτε τη συνέντευξη εδώ. 

Αξιοπιστία και διαφάνεια του Προγράμματος Δημόσιων Κληρώσεων

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΣΥ - ΠΟΤΑΜΙ

Προς τον Υπουργό: α) Οικονομικών
β) Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Τον Δεκέμβριο του 2016, στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής ενίσχυσης των ηλεκτρονικών πληρωμών, με στόχο τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, θεσπίστηκε από την Κυβέρνηση το πρόγραμμα δημόσιων κληρώσεων. Συγκεκριμένα, στο άρθρο 70 του Ν. 4446/2016 που δημοσιεύτηκε την 22 Δεκεμβρίου του 2016 στο ΦΕΚ Α’ 240, περιέχεται η σχετική διάταξη, ενώ στην ΠΟΛ. 1161 με ημερομηνία 9/10/2017 (ΦΕΚ Β’ 3657) περιγράφονται αναλυτικά οι λεπτομέρειες του προγράμματος. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται ως Φορέας υλοποίησης του προγράμματος η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), οι δικαιούχοι συμμετοχής, η μέθοδος υπολογισμού των λαχνών και ο τρόπος υλοποίησης των κληρώσεων.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή στο Αμαλιδίτικο καρναβάλι https://t.co/OpcUVYQqye

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#KalimeraEllada Τα εθνικά θέματα απαιτούν εθνική ομοψυχία, αλλά ο κ. Τσίπρας την υπονομεύει και διχάζει το λαό, με… https://t.co/xQ1pFwdlaJ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @DSymparataxi: Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε στη #vouli ο @koutsoukosilia :"Χωρίς πρόνοια για την προστασία της πρώτης κατοικίας η Εγκύκλιος…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#Κινήμα_Αλλαγής προσυνεδριακός διάλογος στην Αμαλιάδα με θέμα την αγροτική πολιτική με εισηγητή @MTZELEPIS https://t.co/q2k3j7zLTF

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Ήλιδας, για να μην φύγει το Τ.Ε.Ι. Γεωπονίας από την Αμαλιάδα, σύμφωνα με… https://t.co/GMGw1YteFB

Facebook

Login