Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Κουτσούκος προς Αποστόλου στη Βουλή, για το αρδευτικό της Ηλείας και τις καθυστερήσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017.

Κουτσούκος προς Αποστόλου στη Βουλή, για το αρδευτικό της Ηλείας και τις καθυστερήσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, αξιοποίησε ο κ. Κουτσούκος προκειμένου να θέσει το πρόβλημα του αρδευτικού δικτύου στην Ηλεία, καθώς επίσης και τις καθυστερήσεις- ελλείψεις στην υλοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για το οποίο και είχε κληθεί ο κ. Υπουργός.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου, Υπευθύνου της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη Δημόσια Διοίκηση

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017.

Η αλματώδης αύξηση του αριθμού των κάθε είδους συμβασιούχων στο Δημόσιο για το 2016,όπως διαπιστώνει το ΑΣΕΠ στην ετήσια έκθεση του, αποδεικνύει την αδυναμία αλλά και τις σκοπιμότητες της Κυβέρνησης Συριζα/Ανελ ,για την ορθολογική αντιμετώπιση των αναγκών του Δημοσίου. Με τρόπο που θα ενισχύει την αποτελεσματικότητα του για την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα αποτρέπει την συνέχιση του φαύλου κύκλου της εμπορίας ελπίδας για μικροπολιτικούς λόγους.

Με Τροπολογία Κουτσούκου, το αίτημα για παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας στο Δήμο Ήλιδας

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017.

Με Τροπολογία Κουτσούκου, το αίτημα για παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας στο Δήμο Ήλιδας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Οικονομικών, κα Παπανάτσιου, δεν έκανε δεκτή την Τροπολογία που είχε καταθέσει εμπρόθεσμα ο κ. Κουτσούκος για την παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας, δήλωσε όμως, ότι θα εξετάσει το αίτημα

Πλήρης εμπαιγμός από Σπίρτζη, κανένα χρονοδιάγραμμα για το Πάτρα – Πύργος

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Σπίρτζης απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε Επίκαιρη Ερώτησή μου για το δρόμο Πάτρα – Πύργος ΟΧΙ μόνο δεν απάντησε στα ερωτήματα για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα και πότε θα ολοκληρωθούν, αλλά κατέφυγε δυστυχώς σε προκλήσεις και απειλές, επειδή ρωτάμε και ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας.

Επιστολή στην εκδήλωση για την μνήμη του Σάκη Καράγιωργα

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2017.

                                                                                  Αθήνα,  29-04-2017

Προς:

 - Τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και

 Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ)

-Το Ίδρυμα Σάκη Καράγιωργα

Αγαπητοί φίλοι,          

                      Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα την πρόσκλησή σας για τη σημερινή εκδήλωση στον Πύργο.

Λυπάμαι όμως, που παρά τη θέλησή μου λόγω προσωπικού προβλήματος, δεν μπορώ να παρευρεθώ.

Εκτός ρύθμισης οι επιχειρήσεις της Ηλείας

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017.

Εκτός ρύθμισης οι επιχειρήσεις της Ηλείας
Μηδενικού αποτελέσματος το Ν/Σ για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, λόγω εξαιρέσεων-αποκλεισμών.

Με παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο κ. Κουτσούκος έθεσε μεταξύ άλλων και τα προβλήματα των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων της Ηλείας εξηγώντας, πως αν το νομοσχέδιο ψηφισθεί ως έχει, η πλειοψηφία τους δεν θα μπορεί να ενταχθεί στις ρυθμίσεις του.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»
10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ

Το πολυαναμενόμενο Νομοσχέδιο για τον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων» που εισάγεται αυτή την εβδομάδα στην ολομέλεια της Βουλής, αποτελεί δυστυχώς ένα ακόμα μετέωρο και ατελέσφορο βήμα της Κυβέρνησης, που αδυνατεί να αντιμετωπίσει και να λύσει τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας.

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με αφορμή την δικαίωση των εργατών γης της Μανωλάδας απο το ΕΔΑΔ

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017.

Η απόδοση δικαιοσύνης δεν μπορεί παρά να είναι "καλή είδηση".  Η δικαίωση των εργατών γης της Μανωλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πρέπει να ληφθεί υπόψη σοβαρά από την ελληνική κυβέρνηση αλλά και την ΕΕ για την χάραξη ρεαλιστικής, βιώσιμης και δίκαιης μεταναστευτικής πολιτικής. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου στα τοπικά ΜΜΕ, στην εκδήλωση των εγκαινίων της μόνιμης έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης»

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου  στα τοπικά ΜΜΕ, στην εκδήλωση των εγκαινίων της μόνιμης έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης»

Η Αμαλιάδα τίμησε σήμερα το δικό της παιδί, το Νίκο Μπελογιάννη, τον άνθρωπο με το γαρύφαλλο όπως έγινε παγκόσμια γνωστός, έναν αγωνιστή των Ιδεών του που υπήρξε θύμα του μετεμφυλιακού κράτους.

Χάρη στις αποφάσεις του Δήμου Αμαλιάδας το 1995 και την προσφορά της οικογένειας Μπελογιάννη, την υπογραφή του Κώστα Λαλιώτη για το κτήριο

Καμία εγγύηση για την υλοποίηση του δρόμου Πάτρα – Πύργος, δύο χρόνια μετά την ακύρωση της δημοπράτησής του από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Όπως προέκυψε σήμερα, κατά τη συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Ερώτησης του Βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ο κ. Σπίρτζης όχι μόνο δεν έδωσε κανένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του δρόμου Πάτρα- Πύργος, αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσε τους φόβους μας, ότι το έργο βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Μετά την καθολική αντίδραση, τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών τα μαζεύουν και το πρόγραμμα δακοκτονίας θα διεξαχθεί φέτος όπως πέρυσι και ο διαγωνισμός προμήθειας των εντομοκτόνων θα γίνει από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις παρεμβάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: α) ερώτηση όλων των Βουλευτών της, β) τροπολογία που κατέθεσε στο συζητούμενο ν/σ αλλά και γ) τις τοποθετήσεις των Βουλευτών της, Γρηγοράκου Λεωνίδα, Κεγκέρογλου Βασίλη Κωνσταντινόπουλου Οδυσσέα, Κουτσούκου Γιάννη, Παπαθεοδώρου Θεόδωρο, και Τζελέπη Μιχάλη στην ολομέλεια της Βουλής, ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Σκουρλέτης δεσμεύτηκε ότι ο διαγωνισμός για την προμήθεια των εντομοκτόνων και την υλοποίηση του συλλογικού προγράμματος δακοκτονίας θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρυσι από το Υπουργείο Αγροτική Ανάπτυξης.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σάτιρα και αλήθεια στο Λεχαινίτικο καρναβάλι...Γλέντια με ΠΑΣΟΚ, καφές της παρηγοριάς με ΣΎΡΙΖΑ. https://t.co/GJwvxlTkbk

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή στο Αμαλιδίτικο καρναβάλι https://t.co/OpcUVYQqye

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#KalimeraEllada Τα εθνικά θέματα απαιτούν εθνική ομοψυχία, αλλά ο κ. Τσίπρας την υπονομεύει και διχάζει το λαό, με… https://t.co/xQ1pFwdlaJ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @DSymparataxi: Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε στη #vouli ο @koutsoukosilia :"Χωρίς πρόνοια για την προστασία της πρώτης κατοικίας η Εγκύκλιος…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#Κινήμα_Αλλαγής προσυνεδριακός διάλογος στην Αμαλιάδα με θέμα την αγροτική πολιτική με εισηγητή @MTZELEPIS https://t.co/q2k3j7zLTF

Facebook

Login