Την Κυριακή στις κάλπες ξαναγεννιέται η Παράταξη. Κάλεσμα συμμετοχής

on Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μεγάλο εγχείρημα για τη συνένωση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Παράταξης και τη δημιουργία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο στόχος μας για τη μεγάλη Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη που θα εκφράσει όλες τις δυνάμεις της Σοσιαλδημοκρατίας, του Προοδευτικού Κέντρου, της Ανανεωτικής Αριστεράς και της Οικολογίας είναι πρώτα και πάνω απ΄όλα Εθνικός.

Επιδιώκουμε να απεγκλωβίσουμε τη χώρα από τα αδιέξοδα και τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις που την οδήγησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ταυτόχρονα να αποτρέψουμε την συντηρητική παλινόρθωση και τη συνέχεια των αδιεξόδων από την  Ν.Δ., με αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, ώστε να επιτύχουμε την Εθνική συνεννόηση για ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, με παραγωγική ανασυγκρότηση και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

 Γι αυτό χρειάζεται να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς και ο νέος φορέας που θα συγκροτήσουμε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Έχουμε κάνει ήδη σημαντικά βήματα  για την ενότητα και διεύρυνση του χώρου μας, πρώτα συγκροτώντας τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τώρα, χάρις στις πρωτοβουλίες και τολμηρές αποφάσεις της Φώφης Γεννηματά, αλλά και με τη συμβολή όλων των υποψηφίων, βρισκόμαστε μπροστά στις κάλπες της Κυριακής για εκλογή ηγεσίας.

Ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καλώ όλους τους Δημοκρατικούς Πολίτες της Ηλείας να πάρουν την υπόθεση της αναγέννησης της Παράταξης στα χέρια τους με τη μαζική τους συμμετοχή, γιατί η παράταξη τους ανήκει και η δική τους συμμετοχή και ψήφος θα κρίνει την πορεία και τα επόμενα βήματα, ώστε η χώρα να βγει από τα μνημόνια και την κρίση.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#vouli #Novartis Εδώ δεν είναι έκτακτο στρατοδικείο. Δεν μπορείτε να σπιλώνετε πρόσωπα και παρατάξεις και να αφήνε… https://t.co/d9skMsEk14

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σάτιρα και αλήθεια στο Λεχαινίτικο καρναβάλι...Γλέντια με ΠΑΣΟΚ, καφές της παρηγοριάς με ΣΎΡΙΖΑ. https://t.co/GJwvxlTkbk

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή στο Αμαλιδίτικο καρναβάλι https://t.co/OpcUVYQqye

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#KalimeraEllada Τα εθνικά θέματα απαιτούν εθνική ομοψυχία, αλλά ο κ. Τσίπρας την υπονομεύει και διχάζει το λαό, με… https://t.co/xQ1pFwdlaJ

Facebook

Login