Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ με τους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ με τους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη

Την επιφυλακτικότητά του για τη ρύθμιση που προωθεί στην ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφορικά με την παράταση προφυλάκισης κρατουμένων, εξέφρασε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Κουτσούκος.

Ακούστε την εμπομπή εδώ

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην εκπομπή
Μεθόδευσαν στο 3ο μνημόνιο, μέσω των περικοπών παροχή ενοικίου στους εξωκοινοβουλευτικούς, το κάνουν χρήση χωρίς να έχουν ανάγκη με καθεστωτική αντίληψη, ευτελίζοντας το πολιτικό σύστημα.

Δείτε την εκπομπή εδώ. 

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον ΑΝΤ1 στην εμπομπή 'Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον ΑΝΤ1 στην εμπομπή 'Καλημέρα Ελλάδα
Τα εθνικά θέματα απαιτούν εθνική ομοψυχία, αλλά ο κ. Τσίπρας την υπονομεύει και διχάζει το λαό, με αποτέλεσμα διαρκή υποχώρηση.

Δείτε την εκπομπή εδω. 

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην εκπομπή "Βουλής Βήμα" με την Αλεξία Κουλούρη

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018.

ο Κινημα Αλλαγής αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα το Σκοπιανό. Δυστυχώς, δεν κάνει το ίδιο η Κυβέρνηση. Δεν επεδίωξε εθνική συνεννόηση, δίχασε το λαό. Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε έστω και τώρα Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για την Εθνική Γραμμή.

Δείτε την εκπομπή εδώ.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, "Καλημέρα Ελλάδα"

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018.

Κωμειδύλλιο όσα συμβαίνουν μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δυστυχώς όμως, αφορούν εθνικό θέμα. Τσίπρας και Καμμένος κοροϊδεύουν το λαό. Ο ένας "δήθεν" προωθεί λύση και ο άλλος "αντιστέκεται". Διχάζουν το λαό και βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα.

Δείτε την εκπομπή εδώ. 

Συνέντευξη στο "Πρώτo Πρόγραμμα" στην εκπομπή στην εκπομπή Ισορροπίες και Ανισορροπίες στη Μαρία Γεωργίου και στον Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018.

Συνέντευξη στο
Μίλησα 10' στο "Πρώτο Πρόγραμμα" για το Πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και κατέκρινα τις νέες παραχωρήσεις της Κυβέρνησης στην Τρόικα. Μίλησα 1' για την Εκκλησία. Δέστε την ανάρτησή τους, για να δείτε τι σημαίνει αντικειμενικότητα!!!

Δείτε τη συνέντευξη εδώ. 

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στο "Liberal.gr" : "120 δόσεις: Ήταν δίκαιο και δεν έγινε"

Αναρτήθηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στο

Συνέχεια της δαιδαλώδους και ατελέσφορης διαδικασίας του λεγόμενου «εξωδικαστικού» αποτελούν οι Υπουργικές αποφάσεις για τις κατ΄ ευφημισμόν 120 δόσεις στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Η Κυβέρνηση, που παρά τις επισημάνσεις μας στη Βουλή, εξαίρεσε ολόκληρες κατηγορίες επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων  από το Ν.4469/2017 για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, προπαγανδίζει ότι εντάσσει τώρα ορισμένες από αυτές σε μια άλλη παρόμοια διαδικασία,  γεμάτη από δυσνόητους όρους, προϋποθέσεις και μαθηματικούς υπολογισμούς με τελικό αποτέλεσμα, δυστυχώς, οι εξαιρέσεις να παραμείνουν  εξαιρέσεις.

Ο Γιάννης Κουτσούκος στην ΕΡΤ Πύργου

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018.

Ο Γιάννης Κουτσούκος στην ΕΡΤ Πύργου
Στην Πάτρα ο κ. Τσίπρας θα έρθει για επικοινωνιακούς λόγους και θα πει τα γνωστά. Όραμα για την Περιφέρεια αποτελεί μόνο το πρότυπο ανάπτυξης με brand name την Αρχ. Ολυμπία που παρουσίασε η Φώφη Γεννηματά

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ. 

Συνέντευξη στην εκπομπή "Τώρα... ό,τι συμβαίνει" της Φαίης Μαυραγάνη στο Κανάλι Ε.

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017.

Συνέντευξη στην εκπομπή
Ο Τσίπρας θα παραδώσει δέσμια τη χώρα και ο Μητσοτάκης θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Μόνο με εθνική συνεννόηση για μια νέα συμφωνία μπορούμε να βγούμε από την κρίση.

Δείτε την εκπομπή εδώ

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων. Συζήτηση με κατοίκους, Προέδρους Τ.Κ., κλιμάκι… https://t.co/RcZneKt8iy

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο κ Τσίπρας όχι μόνο δεν υπάρχει καθαρή έξοδος αλλά επιτροπεία για πάρα πολλά χ… https://t.co/dUTc6MN0Xy

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τώρα που γίνατε καλά παιδιά και ψηφίζετε τις Διεθνείς Συμβάσεις να ενημερώσετε τη #vouli για τα έσοδα από ανταλλαγή… https://t.co/sLQGscPJs6

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι υποθέσεις φοροδιαφυγής που παραγράφησαν στη διαδρομή από ΣΔΟΕ σε ΑΑΔΕ και οι κυβερνητικές ευθύνες για την απώλει… https://t.co/CADViqktVO

Facebook

Login