Header02

Επείγοντα μέτρα οικονομικής ανάκαμψης και κοινωνικής δικαιοσύνης

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Στο σχέδιο νόμου «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους ΟΤΑ α' βαθμού, Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, Ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις.»

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Η δέσμη οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στις 8 Μαΐου, προδίδει κίνηση πανικού προεκλογικού χαρακτήρα, με μόνο στόχο να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα για την καταρρέουσα Κυβέρνησή του.

Αφού παρέδωσε ως ενέχυρο στους θεσμούς, με τρόπο αδιανόητο, ένα σημαντικό τμήμα του πλεονάσματος που διασφάλισε με την φορολογική λαίλαπα θέτοντας σε κίνδυνο συνολικά την πορεία της οικονομίας, παρουσίασε μέτρα πρόχειρα, χωρίς ιεράρχηση και στόχους. Μέτρα-αντίδωρο στην δραματική αφαίμαξη που έχουν υποστεί οι Έλληνες τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου, Εισηγητή του Κινήματος Αλλαγής στο Σ/Ν για τις 120 δόσεις

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019.

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου, Εισηγητή του Κινήματος Αλλαγής στο Σ/Ν για τις 120 δόσεις
Κόψατε τη 12η σύνταξη και τώρα δίνετε επίδομα εκλογών.

Κύριε Πρόεδρε,

δεν διαμαρτυρήθηκα γι’ αυτή τη φαινομενική αντιπαράθεση της Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ που προηγήθηκε, καθώς του κακοφάνηκε του ΣΥΡΙΖΑ που ο κ. Μητσοτάκης ανέδειξε την πολιτική τους στις εργασιακές σχέσεις.

Αν καταλάβατε καλά, ο κ. Μητσοτάκης είπε «Τι ωραία τα είπε ο κ. Τσίπρας, όταν μπήκε στο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ!». Αυτό είπε. Και τώρα γιατί σας κακοφαίνεται; Εσείς τα κάνατε και πρέπει να απολογηθείτε.

Δευτερολογία Γιάννη Κουτσούκου, Εισηγητή του Κινήματος Αλλαγής στο Ν/Σ για τις 120 δόσεις

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019.

Δευτερολογία Γιάννη Κουτσούκου, Εισηγητή του Κινήματος Αλλαγής στο Ν/Σ για τις 120 δόσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ (Ειδικός Αγορητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ.): Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε. Αποχώρησα ησύχως από την αίθουσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κατά την έναρξη της συζήτησης, διότι είδα ότι επανέρχεται η «κοτερολογία» και επειδή ο ένας στον άλλον χρεώνει το «τόσος ήταν» επιτρέψτε μου, να πω «τόσοι ήταν».

Και επειδή τα προβλήματα της χώρας είναι πάρα πολύ μεγάλα και σοβαρά καλό είναι, να ασχοληθούμε με αυτά, παρά να κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν και να αναζητούμε φωτογραφικό υλικό, ποιος έχει τους καλύτερους φίλους με κότερα. Σας βεβαιώνω, ότι αυτός ο δρόμος είναι πολύ ολισθηρός. Και επειδή ξέρω, ότι οι περισσότεροι από σας δεν έχετε φίλους με κότερα, καλό είναι να μην παρασύρεστε από την αντιπαράθεση των αρχηγών σας.

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου κατά τη συζήτηση και ψηφοφορία επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019.

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου κατά τη συζήτηση και ψηφοφορία  επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού  για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση
Η χώρα χρειάζεται μια άλλη πολιτική. Οι πολίτες δεν έχουν παρά να δουν πως αντιπαρατέθηκαν οι κ.κ. Τσίπρας,Μητσοτάκης και πως η Φώφη Γεννηματά επανέφερε τα θέματα που αφορούν το μέλλον της χώρας, τα προβλήματα των πολιτών και την έξοδο από την κρίση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

είμαστε εδώ διότι ο κ. Τσίπρας άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο κ. Μητσοτάκης και μετέτρεψε μία πρόταση μομφής κατά του κ. Πολάκη σε πρόταση εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Και το ερώτημα είναι διπλό προς τον κ. Μητσοτάκη και προς τον κ. Τσίπρα:

Δεν ήξερε ο κ. Μητσοτάκης ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα αφήσει απροστάτευτο τον κ. Πολάκη, που τον εκπροσωπεί άλλωστε;

Χάνουν την στρεμματική ενίσχυση οι παραγωγοί στην Βιομηχανική Τομάτα και την Κορινθιακή Σταφίδα του Ν. Ηλείας

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019.

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

            κ. Σταύρο Αραχωβίτη

Κύριε Υπουργέ,

Σας υποβάλλω το υπόμνημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φρούτων, Λαχανικών, Σιτηρών, Ελαιολάδου Αμαλιάδας, Νομού Ηλείας «ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ», με το οποίο διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι οι παραγωγοί είτε χάνουν, είτε δεν έλαβαν τις στρεμματικές ενισχύσεις σε δύο παραδοσιακά προϊόντα του Ν. Ηλείας τη Βιομηχανική Τομάτα και την Κορινθιακή Σταφίδα, καθώς επίσης ότι λόγω της εκκρεμότητάς τους με τους δασικούς χάρτες πολλοί αγρότες κινδυνεύουν με απώλεια των επιδοτήσεών τους.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Στείλε ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Τετάρτη 22 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά, στις 19:30 το βράδυ. Θα μιλ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στον @ALPHA_TV : Διαρκής προεκλογικός εμπαιγμός χωρίς κανένα σεβασμό στον πόνο και στον μόχθο των συνταξιούχων. Π… https://t.co/RKETreTSrP

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο κτήμα Μερκούρη, σήμερα, ημέρα των οινοποιείων, με γεύσεις και αρώματα της Ηλειακής γης. https://t.co/AkeHOy4ADx

Facebook

ZOO Category

Login