Header02

Αναγκαία η καταβολή της Εξισωτικής Αποζημίωσης και του Ο.Σ.Δ.Ε. στους δικαιούχους

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013.

Προς: Υπουργό Αγροτική Ανάπτυξης και Τροφίμων

  κ.  Τσαυτάρης Αθανάσιος

ΑΝΑΦΟΡΑ

Θέμα: «Αναγκαία η καταβολή της Εξισωτικής Αποζημίωσης και του Ο.Σ.Δ.Ε. στους δικαιούχους»

Κύριε Υπουργέ,

Σας υποβάλλω το υπόμνημα του Δήμου Ανδρίτσαινας –Κρεστένων που αναφέρεται στα δυο σημαντικά ζητήματα των αγροτών του Δήμου, την Εξισωτική Αποζημίωση και το Ο.Σ.Δ.Ε.

Παρακαλείσθε για τις δικές σας ενέργειες.

Από τις δεσμεύσεις για το χρονοδιάγραμμα και τη χρηματοδότηση θα κριθεί η ψήφος μου

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρέμβαση Γιάννη Κουτσούκου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, όπου ξεκίνησε η συζήτηση για την κύρωση των συμβάσεων που αφορούν τους Αυτοκινητόδρομους.

Από τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα για τη δημοπράτηση και υλοποίηση τουδρόμου Πάτρα – Πύργος, καθώς και τη διασφάλιση της χρηματοδότησής του θα εξαρτηθεί η ψήφος μου, είπε κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Γιάννης Κουτσούκος κατά την πρώτη συζήτηση του Ν/Σ που κυρώνει τις αναθεωρημένες συμβάσεις για τους αυτοκινητόδρομους, μεταξύ των οποίων και η «Ολυμπία Οδός».

Ομιλία στην Επιτροπή Οικονομικών για το Σ/Ν του Υπ. Οικονομικών: «Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού και των προϋπολογισμών ορισμένων ειδικών ταμείων & υπηρεσιών οικον. έτους 2014»

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013.

IΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ (Ειδικός Αγορητής): Μιας και διαδέχθηκα στο βήμα τον αναπληρωτή Υπουργό και ο κ. Ανδρουλάκης προηγουμένως με γλαφυρό και παραστατικό τρόπο αναφέρθηκε στο πώς πάρθηκαν οι αποφάσεις την άνοιξη του 2010, θέλω να πω στο οικονομικό επιτελείο και σε όσους έχουν επιληφθεί της Εισηγητικής Έκθεσης του Προϋπολογισμού του 2014 ότι αδικούν μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2010 αναφερόμενοι στα όσα επιτεύχθηκαν με τις αποφάσεις που πάρθηκαν μετά το καλοκαίρι του 2012. Το λέω αυτό αγαπητοί συνάδελφοι γιατί για τις αποφάσεις που πάρθηκαν το 2010, 

Αδύνατη η παροχή Πρωτοβάθμιας φροντίδας από το Κέντρο Υγείας Κρεστένων

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013.

Προς: Υπουργό Υγείας

             κ. Γεωργιάδη

ΑΝΑΦΟΡΑ

Θέμα: «Αδύνατη η παροχή Πρωτοβάθμιας φροντίδας από το Κέντρο Υγείας Κρεστένων»

Κύριε Υπουργέ,

Σας υποβάλλω υπόμνημα του Συλλόγου Ανδριτσάνων, καθώς και δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Πατρίς» από την ηλεκτρονική διεύθυνσή της, σχετικά με τις σημαντικές ελλείψεις που υπάρχουν στο  Κέντρο Υγείας Κρεστένων, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφερθεί άμεση υγειονομική φροντίδα στους κατοίκους.

Ομιλία στη Βουλή για το Σ/Ν του Υπ. Οικονομικών: "Κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού και του προϋπολογισμού ορισμένων ειδικών ταμείων & υπηρεσιών οικον. έτους 2014"

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013.

Ομιλία στη Βουλή για το Σ/Ν του Υπ. Οικονομικών:

Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

Η συζήτηση του προϋπολογισμού, σε οποιεσδήποτε συνθήκες, αποτελεί έτσι κι’ αλλιώς μια κρίσιμη και κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία.
Εκείνο όμως, που κατά κύριο λόγο, χαρακτηρίζει τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014, είναι ο στόχος για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, οι προϋποθέσεις και οι δεσμεύσεις για την υλοποίησή του, καθώς και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί.
Θέλω να πω εισαγωγικά, απευθυνόμενος σε όσους επαίρονται για το πρωτογενές πλεόνασμα το 2013 και το στόχο για αύξησή του το 2014, χάρις στις αποφάσεις που πάρθηκαν, όπως λένε, από το καλοκαίρι του 2012, όταν παρέλαβαν χάος όπως είπε ο εισηγητής της Ν.Δ. ότι κάνουν λάθος και αδικούν μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2010 από το ΠΑΣΟΚ.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου για την συνάντηση με τον Υπουργό κ. Χρυσοχοϊδη σχετικά με την «Ολύμπια Οδό»

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πολύμηνες προσπάθειες, έχουμε μία ολοκληρωμένη και καθαρή τοποθέτηση για το έργο, καθώς και την πολιτική δέσμευση – εξαγγελία του Υπουργού για την κατασκευή του τμήματος Πάτρα – Πύργος και Καλό Νερό – Τσακώνα ως δημόσιου έργου.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε ποιους λίγους και εκλεκτούς της Κυβέρνησης πήγε η αύξηση του ΑΕΠ το 2017, καθώς από τις φορολογικές δηλώσεις του… https://t.co/Dru9OmEzmk

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#vouli Η φωτογραφική Τροπολογία για την άρση του ασυμβίβαστου δύο "πρόθυμων" Βουλευτών που στηρίζουν την κυβερνητι… https://t.co/HTBbpm5HnX

Facebook

Login