Header02

Ομιλία στη Βουλή επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του Σ/Ν του Υπ. Υγείας: «Κύρωση της Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Υπ. Υγείας, του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Αθήνας «Ο Άγιος Σάββας» και της Άννας-Μαρίας-Λουΐζας Λάτση»

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ: Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, περίμενα ως ειδικός αγορητής να έρθει η σειρά μου να μιλήσω, αλλά εγώ, κυρία Πρόεδρε, δεν είμαι αντίθετος σε μία ελευθεριότητα του Προεδρείου, όταν διευθύνει τη συζήτηση να ανοίγονται θέματα άσχετα αλλά χρήσιμα και να παρεμβαίνουν οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι εκτός ημερήσιας διάταξης. Μια και παίρνω όμως το λόγο μετά τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, τουλάχιστον δεν μπορώ να δεχθώ μαθήματα πατριωτισμού από τους κουκουλοφόρους και τους δοσίλογους και τους εκπροσώπους τους, δυστυχώς σήμερα, στο Κοινοβούλιο. Και το κλείνω για να μπω στο θέμα.

Ανιστόρητοι και Μικρόνοες σχεδιάζουν το κλείσιμο της “Νικολοπουλείου Βιβλιοθήκης” Ανδρίτσαινας

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2013.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Μόνο ανιστόρητοι και μικρόνοες θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν στο σχεδιασμό της συγχώνευσης και της κατάργησης Ν.Π.Δ.Δ. και οργανισμών  την Βιβλιοθήκη Ανδρίτσαινας.

Η είδηση προέρχεται από δημοσιεύματα - διαρροές και αφορά Ν.Π.Δ.Δ. και οργανισμούς από τα οποία θα προκύψουν οι 2.000 προς απόλυση υπάλληλοι.

Οι σχεδιαστές τέτοιων επιλογών πρέπει πρώτα να μελετήσουν την ιστορία της δωρεάς του Αγαθόφρωνα Νικολόπουλου, ο οποίος εργαζόμενος στο Παρίσι στις αρχές του 18ου αιώνα συγκέντρωσε με το υστέρημά του και απέστειλε 47 κιβώτια με βιβλία τα οποία έφτασαν στην Ανδρίτσαινα το 1847. 

Άδικη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ηλεία η κατανομή των θέσεων της δράσης Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους του τουριστικού τομέα ηλικίας έως 29 ετών

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείο Τουρισμού για το πρόγραμμα Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους του τουριστικού τομέα ηλικίας έως 29 ετών, προβλέπονται πανελλαδικά 10.000 θέσεις εκ των οποίων μόλις 200 θέσεις κατανέμονται για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η απαράδεκτη καθυστέρηση στην επισκευή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Πέρασαν πέντε χρόνια από τους καταστροφικούς σεισμούς του 2008 οι οποίοι έπληξαν την Ηλεία και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας δεν έχει ακόμα επισκευαστεί.

Οι διαμαρτυρίες των γονέων είναι έντονες και διαρκείς αφού μετά πολύχρονες ταλαιπωρίες, τα παιδιά μιας μεγάλης περιοχής της Αμαλιάδας δεν έχουν ακόμα πρόσβαση σ’ ένα εκπαιδευτικό συγκρότημα, που θα τους έδινε τη δυνατότητα να μετέχουν σε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα των παρεχόμενων γνώσεων.

Επίσπευση διαδικασιών επιστροφής Φ.Π.Α. στους αγρότες

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Η επιστροφή του Φ.Π.Α. στους δικαιούχους αγρότες του ειδικού καθεστώτος στις σημερινές συνθήκες της πιστωτικής ασφυξίας επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί με σύντομες και αντιγραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να ενισχυθεί στοιχειωδώς η ρευστότητα τους, ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες   υποχρεώσεις και το υψηλό κόστος παραγωγής.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @androulakisnick: Ελιτισμός και λαϊκισμός είναι το ίδιο καταστροφικοί για το Eυρωπαϊκό όραμα. *Από τη σημερινή μου παρέμβαση στο Ευρωπα…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γιάννης Κουτσούκος - Απραξίας συνέχεια και για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα https://t.co/iCn13uvhsc

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συνεπής ο Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. @Tzavaraskon με όσα καταγγείλαμε το 2018 ,όταν ο κ.Σπίρτζης μας απέκλεισε απο… https://t.co/7y68SYLbXo

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανοίγει συνεχώς η ψαλίδα με την ευρωζώνη και η Κυβέρνηση αντί να παίρνει μέτρα μοιράζει επιδόματα. https://t.co/IObI1istLf

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @Parliament_GR: Σε κλίμα συγκίνησης έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προσωπογραφίας του πρώην Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, παρ…

Facebook

ZOO Category

Login