Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Η φιέστα του κ. Σπίρτζη δεν μπορεί να αποκρύψει τις ευθύνες της Κυβέρνησης για την κατάτμηση του έργου Πάτρα- Πύργος και το αβέβαιο της ολοκλήρωσής του

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η φιέστα του κ. Σπίρτζη με τη «δήθεν» εκκίνηση των έργων στον πολύπαθο αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος, δεν μπορεί να αποκρύψει τις προσωπικές του ευθύνες και της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ακύρωση της δημοπράτησης του Ενιαίου Έργου στις 27-3-2015 και την τρίχρονη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των δημοπρασιών των οχτώ τμημάτων στα οποία το κατακερμάτισαν.

Τα ερωτήματα για το πότε θα γίνει πραγματική εκκίνηση των έργων και στα οχτώ του τμήματα και, κυρίως, πότε το έργο θα ολοκληρωθεί παραμένουν, δυστυχώς, αναπάντητα.

Χωρίς πρόνοια για τους κατοίκους των όμορων Κοινοτήτων η Τροπολογία για την παραχώρηση των εκτάσεων σε Αγουλινίτσα και Μουριά.

Αναρτήθηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2019.

Χωρίς πρόνοια για τους κατοίκους των όμορων Κοινοτήτων  η Τροπολογία για την  παραχώρηση των εκτάσεων  σε Αγουλινίτσα και Μουριά.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη καθυστέρηση και αφού ξεκίνησε η καλλιεργητική περίοδος κατατέθηκε από το ΥΠΑΑΤ η Τροπολογία για την παράταση μέχρι 31-10-2019 της χρήσης των αγροτεμαχίων στις πρώην λίμνες Αγουλινίτσας Μουριάς, στους ήδη δικαιούχους.

Να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή η Τροπολογία για τις παραχωρήσεις στην Αγουλινίτσα – Μουριά

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019.

Να κατατεθεί άμεσα στη Βουλή η Τροπολογία για τις παραχωρήσεις στην Αγουλινίτσα – Μουριά
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην αντιφατική και αναποτελεσματική πολιτική του ΥΠΑΑΤ που δεν κατάφερε ακόμα να λύσει το θέμα της παραχώρησης των αγροτεμαχίων στην Αγουλινίτσα και τη Μουριά, αναφέρθηκε ο κ. Κουτσούκος κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του, σήμερα στη Βουλή.

Αρχικά, ο κ. Κουτσούκος επέκρινε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, που από το 2015 μέχρι σήμερα επαναλάμβανε συνεχώς ότι θα βελτιώσει και θα εφαρμόσει το Ν. 4061/2012, δεν τα κατάφερε, όμως, και έτσι δίνει συνεχώς παρατάσεις στην Π.Υ.Σ. 95/97.

Θα επαγρυπνούμε για την υλοποίηση των δεσμεύσεων της 6ης ΥΠΕ για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019.

Θα επαγρυπνούμε για την υλοποίηση των δεσμεύσεων της 6ης ΥΠΕ για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη σημερινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με πρωτοβουλία του κ. Κατσιφάρα, έθεσα προς την Διοίκηση της 6ης Υ.Π.Ε., για μια ακόμα φορά, μαζί με τους παρευρισκόμενους Φορείς της περιοχής το κοινό αίτημα για την λειτουργία του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας με προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού και την άμεση αντιμετώπιση των μεθοδεύσεων για το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής.

Καμία δέσμευση του ΥΠΑΑΤ για ρύθμιση 120 δόσεων προς τη ΔΕΗ Περικόπτεται το έργο της υπογειοποίησης των δικτύων των ΤΟΕΒ

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019.

Καμία δέσμευση του ΥΠΑΑΤ για ρύθμιση 120 δόσεων προς τη ΔΕΗ  Περικόπτεται το έργο της υπογειοποίησης των δικτύων των ΤΟΕΒ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα κρίσιμα και αυξημένα προβλήματα του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας έθεσε για μια ακόμα φορά στη Βουλή ο κ. Κουτσούκος κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησής του προς το ΥΠΑΑΤ.

Σε ποιους λίγους και εκλεκτούς της Κυβέρνησης πήγε η αύξηση του ΑΕΠ το 2017;

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019.

Σε ποιους λίγους και εκλεκτούς της Κυβέρνησης πήγε η αύξηση του ΑΕΠ το 2017;
Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου Υπεύθυνου ΚΤΕ Οικονομικών:

Η επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων του 2018 από την ΑΑΔΕ αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- Ακροδεξιάς δουλεύει για του λίγους και όχι για τους πολλούς

Ο ανεκδιήγητος κ. Πετρόπουλος και η «χαρά της εργασίας» για τις χήρες

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019.

Ο ανεκδιήγητος κ. Πετρόπουλος και  η «χαρά της εργασίας» για τις χήρες

Έχει περάσει προ πολλού το όριο της σοβαρότητας ο κ. Πετρόπουλος, Υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινωνική Ασφάλιση, καθώς έφτασε σε σημείο  σήμερα,  στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Ασφαλιστικού στη Βουλή, να δικαιολογήσει την απόφαση της Κυβέρνησης για την περικοπή των συντάξεων χηρείας με την «χαρά της εργασίας» ως υπέρτατου αγαθού.

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2019.

 

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

Δ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ- 1)ΚΑΠΗ Λεχαινών (Λεχαινά)

                                           2)Πρώην Δημαρχείο Βάρδας (Βάρδα)

Δ. ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ – ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ - ΚΑΠΗ Κρεστένων

Δ. ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ- Δημαρχείο

Δ. ΖΑΧΑΡΩΣ- Πνευματικό Κέντρο

Δ. ΗΛΙΔΑΣ- Βιβλιοθήκη

Δ. ΠΗΝΕΙΟΥ- ΚΑΠΗ Γαστούνης

Δ. ΠΥΡΓΟΥ- Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας

 

Οι ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του κ. Σπίρτζη για την τρίχρονη καθυστέρηση στην έναρξη και την αβεβαιότητα για την ολοκλήρωση του Πάτρα –Πύργος. Σε τέσσερα χρόνια και αν…

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019.

Οι ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του κ. Σπίρτζη  για την τρίχρονη καθυστέρηση στην έναρξη  και την αβεβαιότητα για την ολοκλήρωση του Πάτρα –Πύργος. Σε τέσσερα χρόνια και αν…
Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου για τις 6 συμβάσεις του Δρόμου Πάτρα-Πύργος στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου

Ο κ. Σπίρτζης, για μια ακόμα φορά σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, επανέλαβε τα γνωστά επιχειρήματά του για να δικαιολογήσει την ακύρωση της δημοπράτησης του Ενιαίου Αυτοκινητοδρόμου Πάτρα-Πύργος στις 26-3-2015 και την κατάτμησή του σε οκτώ εργολαβίες, που είχε ως αποτέλεσμα την τρίχρονη τουλάχιστον καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών (εφόσον κάποια από τα έργα ξεκινήσουν) και έθεσε σε αβεβαιότητα, παραπέμποντας στο μακρινό μέλλον την ολοκλήρωσή τους.

Τώρα κλέβουν και τις ιδέες μας

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019.

Τώρα κλέβουν και τις ιδέες μας
Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου Υπεύθυνου ΚΤΕ Οικονομικών

Όταν θέσαμε πρώτοι το θέμα της μείωσης των Πρωτογενών Πλεονασμάτων για να ξεφύγουμε από τη διαρκή λιτότητα, ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Τσίπρας μας έλεγαν τι ωραία που διαπραγματεύτηκαν, ο δε κ. Μητσοτάκης μας κοίταζε αμήχανος.

Τώρα, όλοι τους συμφωνούν ότι χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση.

Καλώς τα τα παιδιά!

Σε λίγο αναμένουμε να συμφωνήσουν και με τις προτάσεις μας για τη Δημόσια Περιουσία και το Δημόσιο Χρέος.

Τα μικρά και τα μεγάλα ψέματα του κ. Σπίρτζη για τον Αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μικρότερο και πλέον ανώδυνο από τα ψέματα που έχει πει ο κ. Σπίρτζης μέχρι σήμερα, είναι αυτό που είπε το προηγούμενο Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία, ότι είχε αποστείλει από την Πέμπτη στη Βουλή τις συμβάσεις των έξι(6) εργολαβιών από τις οκτώ(8) που κατέτμησε το ενιαίο έργο. Εννοείται προς συζήτηση και κύρωση, όπως έλεγε μέχρι τώρα.

"Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας"

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019.

Σημεία παρέμβασης Γιάννη Κουτσούκου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου κατά την συζήτηση του Ν/Σ για την προσβασιμότητα στους ιστοτόπους του Δημοσίου.

  • Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο Δημόσιο θεμελιώθηκαν από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2011 με το Νόμο 3979/2011 που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε.
  • Κορυφαία μεταρρύθμιση αποτελεί η Διαύγεια για την διαφάνεια και τον έλεγχο των πράξεων της Διοίκησης αλλά και την αποτελεσματική της λειτουργία.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Στείλε ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Τετάρτη 22 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά, στις 19:30 το βράδυ. Θα μιλ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στον @ALPHA_TV : Διαρκής προεκλογικός εμπαιγμός χωρίς κανένα σεβασμό στον πόνο και στον μόχθο των συνταξιούχων. Π… https://t.co/RKETreTSrP

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο κτήμα Μερκούρη, σήμερα, ημέρα των οινοποιείων, με γεύσεις και αρώματα της Ηλειακής γης. https://t.co/AkeHOy4ADx

Facebook

ZOO Category

Login