Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Μήπως δεν έγινε σεισμός στην Ανδραβίδα;

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019.

Μήπως δεν έγινε σεισμός στην Ανδραβίδα;

Ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη η πρόταση Κουτσούκου για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων

Περιοδεύοντας στην Ανδραβίδα ο Γιάννης Κουστούκος έγινε μάρτυρας έντονων διαμαρτυριών, καθώς η Κυβέρνηση παρά τις υποσχέσεις των τοπικών στελεχών, δεν έχει κηρύξει ακόμα την περιοχή ως σεισμόπληκτη.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση ετεροδημοτών της Αθήνας

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάνω από 1.000 Ηλείοι της Αθήνας πλημμύρισαν τη μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων κεντρικού ξενοδοχείου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Γιάννη Κουτσούκου.

Ο Γιάννης Κουτσούκος έτυχε θερμής υποδοχής και κατάχειροκροτήθηκε επανειλημμένα στις αναφορές του για τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, για τις θέσεις και προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής, για το δικό του Κοινοβουλευτικό έργο και τις μάχες που έδωσε στη Βουλή, για τις επίμονες, τεκμηριωμένες και συστηματικά σχεδιασμένες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του σε όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ηλεία και τους πολίτες της.

Στην πρώτη γραμμή, με σοβαρή και αξιόλογη προσφορά για το Πρόγραμμα Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Δικαιοσύνης

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019.

Στην πρώτη γραμμή, με σοβαρή και αξιόλογη προσφορά για το Πρόγραμμα Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Δικαιοσύνης

Δίπλα στη Φώφη Γεννηματά παρακολούθησε ο Γιάννης Κουτσούκος την παρουσίαση του Προγράμματος του Κινήματος Αλλαγής για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της η Φώφη Γεννηματά, που ανέπτυξε το πολιτικό πλαίσιο του προγράμματος, με 12+1 βασικούς άξονες και στη συνέχεια ακολούθησε η αναλυτική παρουσίαση του, που έκανε ο Νίκος Χριστοδουλάκης.

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν κλείσει το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019.

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν κλείσει  το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας πραγματοποίησε ο Γιάννης Κουστούκος, μετά τη δημόσια πρόσκληση του Συλλόγου των Εργαζομένων σε όλους τους Βουλευτές του Νομού και τους Υποψηφίους, να πάρουν θέση για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινή του λειτουργία με κίνδυνο να οδηγηθεί στην πλήρη απαξίωση και στο κλείσιμο βασικών του μονάδων.

Αυτό το έργο ποιος θα το πάρει;

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019.

Τμήματα των «ορφανών» εργολαβιών του πολύπαθου αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, επισκέφθηκε σήμερα ο Γιάννης Κουτσούκος, για να διαπιστώσει ακόμα μια φορά την εγκατάλειψη και την ερημοποίηση των εργοταξίων, σε πείσμα όσων φωτογραφίζονται με εξαρτήσεις εργασίας για να μας πείσουν ότι το έργο εκτελείται.

Δυστυχώς, όπως είχε καταγγείλει το Μάρτη του 2015, ο δρόμος μετά την ακύρωση της δημοπράτησης του ως Ενιαίου Έργου στις 27-3-2015 από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την κατάτμησή του σε                      8 εργολαβίες, μπήκε σε απίστευτη περιπέτεια και ο συνεχώς αυτοδιαψευδόμενος κ. Σπίρτζης κατάφερε να ολοκληρώσει τις δημοπρατήσεις με τρία χρόνια καθυστέρηση.

Δυναμικό ξεκίνημα από τον Πύργο Μεγαλειώδης συγκέντρωση που θύμιζε τα παλιά

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019.

Δυναμικό ξεκίνημα από τον Πύργο Μεγαλειώδης συγκέντρωση που θύμιζε τα παλιά

Σε μια καταπληκτική, ενθουσιώδη και απρόσμενα μεγάλη συγκέντρωση μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Κουτσούκος στον Πύργο.

Οι χίλιοι και πάνω συμπολίτες μας, από όλα τα κοινωνικά στρώματα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του καταξιωμένου και έμπειρου Βουλευτή Ηλείας, ο οποίος έγινε μάρτυρας των θερμών εκδηλώσεων αγάπης και συμπαράστασης στον αγώνα που δίνει για την επανεκλογή του και την ισχυρή παρουσία του Κινήματος Αλλαγής.

Κάθε μέρα ένα καινούργιο χτύπημα στην Ηλεία

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019.

Κάθε μέρα ένα καινούργιο χτύπημα στην Ηλεία
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ακόμα χτύπημα δέχθηκε η Ηλεία με την ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας για διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος Βαρθολομιού.

Η απόφαση αυτή θίγει την τοπική οικονομία και τους πολίτες – συναλλασσόμενους της ευρύτερης περιοχής και μάλιστα με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπου η περιοχή γίνεται πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Το κάμπινγκ της Κουρούτας, ένας ακόμα εμπαιγμός σε βάρος του λαού της Ήλιδας. Παρέδωσαν τη Δημόσια Περιουσία στους Δανειστές.

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019.

Το κάμπινγκ της Κουρούτας, ένας ακόμα εμπαιγμός σε βάρος του λαού της Ήλιδας.  Παρέδωσαν τη Δημόσια Περιουσία στους Δανειστές.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρά τα αιτήματα του Δήμου Ήλιδας και τις δικές μου κατατεθείσες Τροπολογίες (2-6-2017, 26-7-2017 και 7-12-2018) η Κυβέρνηση αρνήθηκε συστηματικά να παραχωρήσει προς χρήσιν κοινωφελών δραστηριοτήτων αναψυχής το κάμπινγκ της Κουρούτας.

Στην Κρέστενα με το Δήμαρχο Σάκη Μπαλιούκο

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019.

Mαζί με τη Δήμητρα Ζαφειρόπουλου και στην Αρχ.Ολυμπία με πρωτεργάτες της Αυτοδιοίκησης και καλούς φίλους. Συζητήσαμε για τις εκλογές και καταλήξαμε: ΙΣΧΥΡΌ ΚΙΝΉΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ η ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΕΣ

Απέκλεισαν την Ηλεία, δεν ενέταξαν τη μελέτη για την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019.

Απέκλεισαν την Ηλεία, δεν ενέταξαν τη μελέτη για την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου

Τεράστιο και σκανδαλώδη εμπαιγμό σε βάρος της Ηλείας και του αγροτικού κόσμου αποτελεί η απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης να αποκλείσει από την ένταξη στο μέτρο 4.3.1 «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας, για το οποίο υπήρχε έτοιμη και πλήρης μελέτη.

Η μελέτη αυτή προκηρύχθηκε την περίοδο της θητείας μου στο ΥΠΑΑΤ και αφορούσε την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου των ΤΟΕΒ Γαστούνης, Αμαλιάδας, Α’ Πύργου, Επιταλίου και Πελοπίου.

Ακόμα ψάχνουν τα στοιχεία για να κηρύξουν σεισμόπληκτη την περιοχή της Ανδραβίδας Επείγουσα έκκληση στον Υπηρεσιακό Υπουργό κ. Ρουπακιώτη

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση στην από 20-5-2019 Ερώτησή μου (επισυνάπτεται), το Υπουργείο Εσωτερικών ακόμα ψάχνει τα στοιχεία προκειμένου να κηρύξει την περιοχή της Ανδραβίδας ως σεισμόπληκτη.

Παρά το γεγονός, ότι τόσο εγώ με την Ερώτησή μου, όσο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν αναφερθεί στις ζημιές που προκάλεσαν οι επαναλαμβανόμενες σεισμικές δονήσεις, έχουν πραγματοποιηθεί δε και οι σχετικές αυτοψίες, εντούτοις η Κυβέρνηση και οι συναρμόδιοι Υπουργοί δεν έχουν πράξει τίποτα μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν τον Μάρτη του 2015 κατήγγειλα την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Σπίρτζη για την ακύρωση της δημοπράτησης του ενιαίου έργου Πάτρα- Πύργος και την κατάτμησή του σε 8 εργολαβίες , κάποιοι εδώ στην Ηλεία και την Αχαΐα κοιμόντουσαν τον «ύπνο του δικαίου».

Όταν ανέδειξα στη Βουλή τις μεθοδεύσεις του κ. Σπίρτζη και τα συνεχώς επαναλαμβανόμενα ψέματα για τα αυτοδιαψευδόμενα χρονοδιαγράμματα δημοπράτησης του έργου, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι αυτά γίνονται για λαϊκή κατανάλωση.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο Πολιτικό Συμβούλιο του #kinima_allagis μίλησα για τη μαγική εικόνα #προϋπολογισμός και #φορολογικό. Πρόσθετοι… https://t.co/Ebv1Kv01oe

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ελάχιστη η ελάφρυνση στα χαμηλά εισοδήματα, μηδενική στα μεσαία, μεγαλύτερη στα υψηλά. #φορολογικό https://t.co/7qOewIBVQB

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όχι βέβαια, αλλά μπορούσες να φανταστείς ότι συνεργάτες του ΓΑΠ θα πήγαιναν με τους υβριστές του; https://t.co/eQIOGCYrHl

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οδυσσέα ,για να ψηφίσουμε τα μνημόνια μας τηλεφωνούσε... https://t.co/1Xq9zQz8Xh

Facebook

ZOO Category

Login