Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Αυτό το έργο ποιος θα το πάρει;

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019.

Τμήματα των «ορφανών» εργολαβιών του πολύπαθου αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, επισκέφθηκε σήμερα ο Γιάννης Κουτσούκος, για να διαπιστώσει ακόμα μια φορά την εγκατάλειψη και την ερημοποίηση των εργοταξίων, σε πείσμα όσων φωτογραφίζονται με εξαρτήσεις εργασίας για να μας πείσουν ότι το έργο εκτελείται.

Δυστυχώς, όπως είχε καταγγείλει το Μάρτη του 2015, ο δρόμος μετά την ακύρωση της δημοπράτησης του ως Ενιαίου Έργου στις 27-3-2015 από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την κατάτμησή του σε                      8 εργολαβίες, μπήκε σε απίστευτη περιπέτεια και ο συνεχώς αυτοδιαψευδόμενος κ. Σπίρτζης κατάφερε να ολοκληρώσει τις δημοπρατήσεις με τρία χρόνια καθυστέρηση.

Δυναμικό ξεκίνημα από τον Πύργο Μεγαλειώδης συγκέντρωση που θύμιζε τα παλιά

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019.

Δυναμικό ξεκίνημα από τον Πύργο Μεγαλειώδης συγκέντρωση που θύμιζε τα παλιά

Σε μια καταπληκτική, ενθουσιώδη και απρόσμενα μεγάλη συγκέντρωση μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Κουτσούκος στον Πύργο.

Οι χίλιοι και πάνω συμπολίτες μας, από όλα τα κοινωνικά στρώματα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του καταξιωμένου και έμπειρου Βουλευτή Ηλείας, ο οποίος έγινε μάρτυρας των θερμών εκδηλώσεων αγάπης και συμπαράστασης στον αγώνα που δίνει για την επανεκλογή του και την ισχυρή παρουσία του Κινήματος Αλλαγής.

Κάθε μέρα ένα καινούργιο χτύπημα στην Ηλεία

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019.

Κάθε μέρα ένα καινούργιο χτύπημα στην Ηλεία
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ακόμα χτύπημα δέχθηκε η Ηλεία με την ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας για διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος Βαρθολομιού.

Η απόφαση αυτή θίγει την τοπική οικονομία και τους πολίτες – συναλλασσόμενους της ευρύτερης περιοχής και μάλιστα με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, όπου η περιοχή γίνεται πόλος έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Το κάμπινγκ της Κουρούτας, ένας ακόμα εμπαιγμός σε βάρος του λαού της Ήλιδας. Παρέδωσαν τη Δημόσια Περιουσία στους Δανειστές.

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019.

Το κάμπινγκ της Κουρούτας, ένας ακόμα εμπαιγμός σε βάρος του λαού της Ήλιδας.  Παρέδωσαν τη Δημόσια Περιουσία στους Δανειστές.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρά τα αιτήματα του Δήμου Ήλιδας και τις δικές μου κατατεθείσες Τροπολογίες (2-6-2017, 26-7-2017 και 7-12-2018) η Κυβέρνηση αρνήθηκε συστηματικά να παραχωρήσει προς χρήσιν κοινωφελών δραστηριοτήτων αναψυχής το κάμπινγκ της Κουρούτας.

Στην Κρέστενα με το Δήμαρχο Σάκη Μπαλιούκο

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019.

Mαζί με τη Δήμητρα Ζαφειρόπουλου και στην Αρχ.Ολυμπία με πρωτεργάτες της Αυτοδιοίκησης και καλούς φίλους. Συζητήσαμε για τις εκλογές και καταλήξαμε: ΙΣΧΥΡΌ ΚΙΝΉΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ η ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΕΣ

Απέκλεισαν την Ηλεία, δεν ενέταξαν τη μελέτη για την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019.

Απέκλεισαν την Ηλεία, δεν ενέταξαν τη μελέτη για την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου

Τεράστιο και σκανδαλώδη εμπαιγμό σε βάρος της Ηλείας και του αγροτικού κόσμου αποτελεί η απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης να αποκλείσει από την ένταξη στο μέτρο 4.3.1 «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας, για το οποίο υπήρχε έτοιμη και πλήρης μελέτη.

Η μελέτη αυτή προκηρύχθηκε την περίοδο της θητείας μου στο ΥΠΑΑΤ και αφορούσε την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου των ΤΟΕΒ Γαστούνης, Αμαλιάδας, Α’ Πύργου, Επιταλίου και Πελοπίου.

Ακόμα ψάχνουν τα στοιχεία για να κηρύξουν σεισμόπληκτη την περιοχή της Ανδραβίδας Επείγουσα έκκληση στον Υπηρεσιακό Υπουργό κ. Ρουπακιώτη

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση στην από 20-5-2019 Ερώτησή μου (επισυνάπτεται), το Υπουργείο Εσωτερικών ακόμα ψάχνει τα στοιχεία προκειμένου να κηρύξει την περιοχή της Ανδραβίδας ως σεισμόπληκτη.

Παρά το γεγονός, ότι τόσο εγώ με την Ερώτησή μου, όσο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν αναφερθεί στις ζημιές που προκάλεσαν οι επαναλαμβανόμενες σεισμικές δονήσεις, έχουν πραγματοποιηθεί δε και οι σχετικές αυτοψίες, εντούτοις η Κυβέρνηση και οι συναρμόδιοι Υπουργοί δεν έχουν πράξει τίποτα μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν τον Μάρτη του 2015 κατήγγειλα την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Σπίρτζη για την ακύρωση της δημοπράτησης του ενιαίου έργου Πάτρα- Πύργος και την κατάτμησή του σε 8 εργολαβίες , κάποιοι εδώ στην Ηλεία και την Αχαΐα κοιμόντουσαν τον «ύπνο του δικαίου».

Όταν ανέδειξα στη Βουλή τις μεθοδεύσεις του κ. Σπίρτζη και τα συνεχώς επαναλαμβανόμενα ψέματα για τα αυτοδιαψευδόμενα χρονοδιαγράμματα δημοπράτησης του έργου, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι αυτά γίνονται για λαϊκή κατανάλωση.

Ακόμα ένας εμπαιγμός των υπερφορολογημένων πολιτών από τον κ. Τσίπρα

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019.

Ακόμα ένας εμπαιγμός των υπερφορολογημένων πολιτών από τον κ. Τσίπρα
Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου Υπεύθυνου ΚΤΕ Οικονομικών

Ο πανικόβλητος κ. Τσίπρας στην προσπάθειά του να περισώσει ότι μπορεί από τα συντρίμμια του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώσε την κατάργηση της δικής του διάταξης (Αρ. 10, Ν. 4472/2017) για την μείωση του αφορολόγητου.

Η Τροπολογία όμως που κατέθεσε προ ολίγου η Κυβέρνηση ακυρώνει και καταργεί τα περίφημα αντίμετρα, για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση των συντελεστών στην κλίμακα Φορολογίας Εισοδήματος, τη μείωση της Εισφοράς Αλληλεγγύης, προβλεπόμενα να ισχύσουν από 1-1-2020.

Μπορούμε Ακόμα Ψηλότερα

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019.

Μπορούμε Ακόμα Ψηλότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κίνημα Αλλαγής, ενισχυμένο από τις χθεσινές εκλογές, αποκτά νέα δυναμική και ευρίσκεται πλέον στο κέντρο της πολιτικής σκηνής.

Όχι μόνο άντεξε στο κλίμα της πόλωσης και του διχασμού, που τεχνητά καλλιέργησαν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., αλλά αποτελεί και τον μοναδικό εγγυητή για προοδευτικές πολιτικές, καθώς ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε ο μεγάλος χορηγός της Δεξιάς.

Μήνυμα Γιάννη Κουτσούκου για τις Ευρωεκλογές

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019.

Κίνημα Αλλαγής Τώρα

                                                            

 

Κίνημα Αλλαγής Τώρα

Οι πολίτες της Ηλείας, όπως και όλης της χώρας, θα αποφασίσουν την Κυριακή και θα στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Μήνυμα για την Ελλάδα.

Μήνυμα για την Ευρώπη.

Η φιέστα του κ. Σπίρτζη δεν μπορεί να αποκρύψει τις ευθύνες της Κυβέρνησης για την κατάτμηση του έργου Πάτρα- Πύργος και το αβέβαιο της ολοκλήρωσής του

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η φιέστα του κ. Σπίρτζη με τη «δήθεν» εκκίνηση των έργων στον πολύπαθο αυτοκινητόδρομο Πάτρα-Πύργος, δεν μπορεί να αποκρύψει τις προσωπικές του ευθύνες και της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ακύρωση της δημοπράτησης του Ενιαίου Έργου στις 27-3-2015 και την τρίχρονη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των δημοπρασιών των οχτώ τμημάτων στα οποία το κατακερμάτισαν.

Τα ερωτήματα για το πότε θα γίνει πραγματική εκκίνηση των έργων και στα οχτώ του τμήματα και, κυρίως, πότε το έργο θα ολοκληρωθεί παραμένουν, δυστυχώς, αναπάντητα.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τελικά αναγκάστηκαν, όπως έλεγαν στη Βουλή ,να ψηφίσουν τα σκληρά μέτρα λιτότητας ή το πίστευαν κιόλας. Σε κάθε περ… https://t.co/7fk3j8ofTi

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μαλώνουν ΝΔ&ΣΥΡΙΖΑ για το ποιός πέτυχε τα "ματωμένα" πλεονάσματα , αλλά κουβέντα δεν λένε για τις επαχθείς δεσμεύ… https://t.co/0XHdjeuApF

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έδωσαν αυτή τη μάχη με αυταπάρνηση. Δήλωση κατά την επίσκεψή μου στην Εύβοια. #kinima_alla

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: https://t.co/X2Phss7oPJ Είναι ώρα να δώσουμε μια ρεαλιστική νομοθετική λύση στο θέμα του ασύλου και με πολιτική βούληση…

Facebook

ZOO Category

Login