Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Τα μικρά και τα μεγάλα ψέματα του κ. Σπίρτζη για τον Αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μικρότερο και πλέον ανώδυνο από τα ψέματα που έχει πει ο κ. Σπίρτζης μέχρι σήμερα, είναι αυτό που είπε το προηγούμενο Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία, ότι είχε αποστείλει από την Πέμπτη στη Βουλή τις συμβάσεις των έξι(6) εργολαβιών από τις οκτώ(8) που κατέτμησε το ενιαίο έργο. Εννοείται προς συζήτηση και κύρωση, όπως έλεγε μέχρι τώρα.

"Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας"

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019.

Σημεία παρέμβασης Γιάννη Κουτσούκου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου κατά την συζήτηση του Ν/Σ για την προσβασιμότητα στους ιστοτόπους του Δημοσίου.

  • Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο Δημόσιο θεμελιώθηκαν από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2011 με το Νόμο 3979/2011 που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε.
  • Κορυφαία μεταρρύθμιση αποτελεί η Διαύγεια για την διαφάνεια και τον έλεγχο των πράξεων της Διοίκησης αλλά και την αποτελεσματική της λειτουργία.

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019.

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε πληγείσες περιοχές του Δήμου Ανδρίτσαινας –Κρεστένων βρέθηκε σήμερα  ο κ. Γιάννης Κουτσούκος.

Ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο, κ. Σάκη Μπαλιούκο, για την έκταση των ζημιών και επισκέφτηκε μαζί του ορισμένες από τις πληγείσες περιοχές.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλιούκο, οι ζημιές από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες σε όλη την έκταση του Δήμου και οφείλονται στις παρατεταμένες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών. Ο Δήμος έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια και επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί και έχει δώσει προσωρινές λύσεις στις περισσότερες περιπτώσεις. 

Συνάντηση για Περιφερειακές εκλογές με Αποστόλη Κατσιφάρα

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019.

Συνάντηση για Περιφερειακές εκλογές με Αποστόλη Κατσιφάρα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΗΛΕΙΑΣ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 13/9/19 ευρεία συνάντηση της Ν.Ε και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής με τον Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας και υποψήφιο του Κινήματος για την περιφέρεια σ Κατσιφάρα. Η συνάντηση αφορούσε την καλύτερη δυνατόν προετοιμασία για τις ερχόμενες εκλογές ώστε να έχουν για μια ακόμη φορά νικηφόρα έκβαση. Στην συζήτηση υπογραμμίστηκε η μεγάλη τομή και προσφορά του Κόμματος με την αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων του κράτους, στις τοπικές κοινωνίες και στην ενίσχυση της Τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Σε αντίθεση με το νομοσχέδιο, «Κλεισθένης» του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αντί να λύνει τα όποια υπαρκτά προβλήματα, επί της ουσίας δημιουργεί περισσότερα, με κυρίαρχο την μη Κυβερνησημότητα. Τονίστηκε ο ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας της παράταξης του Περιφερειάρχη, πράγμα που έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Ανεξάρτητα από την δική του γνωστή ένταξη στο Κίνημα Αλλαγής. Αναφέρθηκαν οι σύνθετες πολιτικές εξελίξεις που λογικά επηρεάζουν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στη Βουλή τα Αγροτικά Προβλήματα. Σε βάρος των αγροτών η μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης. Συγκεκριμένες λύσεις με τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής.

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Επερώτησης των Βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Κουτσούκος έθεσε τόσο τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, όσο και τα ειδικότερα των αγροτών της Ηλείας.

Οι ανάπηροι δεν μπορούν να περιμένουν

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου Υπεύθυνου ΚΤΕ  Οικονομικών. 

Με Τροπολογία που καταθέσαμε στο νομοσχέδιο των Υπουργιών Εργασίας και Οικονομικών κατά την επεξεργασία του σήμερα στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, τεκμηριώσαμε γιατί είναι πολύ σημαντικό να απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ, όπως προβλέπεται για τις ιατρικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες, όλα τα τεχνικά βοηθήματα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία όρασης σε θέματα εκπαίδευσης και υγείας, καθώς και στα βασικά εργαλεία διαβίωσης των βαριά κινητικά αναπήρων όπως αναπηρικά αμαξίδια (χειροκίνητα και ηλεκτρικά), μαξιλάρια κατακλίσεων, προσθετικά μέλη, νάρθηκες, ανυψωτικά μηχανήματα και γενικότερα βοηθήματα για τη διευκόλυνση της ζωής και της κίνησης των βαριά κινητικά αναπήρων.

Σημεία τοποθέτησης Γιάννη Κουτσούκου Εισηγητή στο Ν/Σ για τη μη περικοπή της προσωπικής διαφοράς των παλαιών συνταξιούχων.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018.

Σημεία τοποθέτησης Γιάννη Κουτσούκου Εισηγητή στο Ν/Σ για τη μη περικοπή της προσωπικής διαφοράς των παλαιών συνταξιούχων.
Λερναία Ύδρα ο Νόμος Κατρούγκαλου

 

  • Χαιρόμαστε που ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν την από 5-7-2018 Πρόταση Νόμου που έχουμε καταθέσει για την μη περικοπή της προσωπικής διαφοράς των παλαιών συνταξιούχων και θα ξεψηφίσουν την δική τους του Ν. 4427/2017 που προέβλεπε την περικοπή.

Ο κ. Σπίρτζης ξέχασε τον Αυτοκινητόδρομο Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, ψάχνει ακόμα τους μειοδότες των 2 από τις 8 εργολαβίες του Πάτρα-Πύργος

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην ερώτησή μας, από 1-11-2019, για τις πράξεις και παραλήψεις της Κυβέρνησης που ακύρωσε το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του Άρθρου 5 του Ν.4219/2013, που όριζε την ολοκλήρωση του τμήματος Πάτρα - Πύργος ταυτόχρονα με το τμήμα Κόρινθος – Πάτρα και του τμήματος Πύργος –Καλό Νερό- Τσακώνα μέχρι 31-12-2016, απάντησε εκπρόθεσμα, όπως συνηθίζει ο κ. Σπίρτζης.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου Υπεύθυνου ΚΤΕ Οικονομικών για τις συντάξεις

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018.

Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα, χαιρόμαστε που ο κ. Τσίπρας θα ψηφίσει μέρος της Πρότασης Νόμου που έχουμε καταθέσει για την μη περικοπή των «παλαιών» συντάξεων και θα «ξεψηφίσει» την δική του που τις περικόπτει.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η μεγάλη προσφορά του @pasok στα εθνικά θέματα και οι ευθύνες του Καραμανλή για την απεμπόληση των αποφάσεων του Ελ… https://t.co/aQ3l4BzkPH

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος & ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋπο…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι Αρχάγγελοι της αριστείας και της αξιοκρατίας καταστρατηγούν όλες τις διατάξεις, διορίζουν μετακλητούς Γενικούς Δ… https://t.co/nH4i7woUEU

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατανοητό το ειρωνικό σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στην Καθημερινή,καθώς ο διακαής του πόθος να βυθιστούμε στην α… https://t.co/5t0Hwy1mdg

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κυνική παραδοχή! Μαζί μάζεψαν 7δισ πλεονάσματα και τώρα μαλώνουν ποιός μοίρασε περισσότερα παραμονές των εκλογών κα… https://t.co/U0qlc5jKO0

Facebook

ZOO Category

Login