Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Τί δεν είπε η κυρία Αχτσιόγλου κατά την επίσκεψή της στη Νέα Μανωλάδα

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλοδεχούμενη η κυρία Αχτσιόγλου στην Ηλεία, με αφορμή την πυρκαγιά στον καταυλισμό των ξένων εργατών γης στη Νέα Μανωλάδα, προκειμένου να εκφράσει τη συμπάθειά της και να οργανώσει μέτρα ανακούφισης των πληγέντων και απροστάτευτων αλλοδαπών.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου Υπεύθυνου του ΚΤΕ Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα σημερινά δημοσιεύματα για τη  δέσμευση της Δημόσιας Περιουσίας από τους δανειστές, επιβεβαιώνουν ακριβώς το  περιεχόμενο της από 2/3/2018

 

Δήλωση για την έγκριση της χρηματοδότησης του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην Ηλεία.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με καθυστέρηση τριών ετών και αφού ξεπέρασαν τις ιδεοληψίες τους για τα ΣΔΙΤ, υπέγραψαν τη χρηματοδότηση του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στην Ηλεία.

Αποκρύπτουν το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο του 2014 εγκρίθηκε με υπογραφή του Υπουργού Περιβάλλοντος,  Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη, η περιβαλλοντική αδειοδότηση (ΑΕΠΟ) η οποία και άνοιξε τον δρόμο για τη χρηματοδότηση του έργου.

Διαψεύδεται για μια ακόμα φορά το χρονοδιάγραμμα του κ. Σπίρτζη ο οποίος κρύβεται για να μη χρεωθεί το αδιέξοδο στον δρόμο Πάτρα – Πύργος.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιβεβαιώθηκε σήμερα, κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής μου στη Βουλή, το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το έργο του πολύπαθου αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος.

Όσο κι αν ο κ. Σπίρτζης «κρυπτόμενος» από τη Βουλή αποφεύγει να παραδεχθεί την πλήρη διάψευση των δικών του χρονοδιαγραμμάτων, εντούτοις η πραγματικότητα είναι μία, όπως την αποτύπωσε ο Υφυπουργός του κ. Μαυραγάνης στην απάντησή του. Ελέγχουν ακόμα – δύο χρόνια μετά τη δημοπράτηση – τους φακέλους των προσφορών, λόγω των υψηλών εκπτώσεων.

Η χρεοκοπημένη ΔΕΗ εκβιάζει τους αγρότες, την ώρα που η Κυβέρνηση ψηφίζει ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις οφειλές άλλων Ν.Π.Δ.Δ.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πληροφορήθηκα σήμερα από αγανακτισμένους αγρότες- παραγωγούς, ότι η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή ρεύματος σε αρκετά αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση.

Η ανάλγητη αυτή πράξη δεν έχει κανένα προηγούμενο στην ιστορία του τόπου μας, καθώς πάντοτε υπήρχε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ των προτάσεων των ΤΟΕΒ και των απαιτήσεων της ΔΕΗ.

Χαιρετισμός στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.. Ιστορική σχέση της παράταξης με τις διεκδικήσεις και κατακτήσεις του κλάδου

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018.

Χαιρετισμός στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.. Ιστορική σχέση της παράταξης με τις διεκδικήσεις  και  κατακτήσεις του κλάδου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την κα Φώφη Γεννηματά εκπροσώπησε στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) στην Κυλλήνη ο κ. Γιάννης Κουτσούκος και απηύθυνε χαιρετισμό.

Αναφέρθηκε, στους δεσμούς της παράταξης με τις ιστορικές διεκδικήσεις και κατακτήσεις του κλάδου από την κατοχύρωση του συνδικαλισμού έως το θεσμικό πλαίσιο για μεταθέσεις – εξέλιξη προσωπικού κ.λπ..

Όχι άλλος εμπαιγμός

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 22 Μαΐου 2018.

Όχι άλλος εμπαιγμός
Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου Υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Σήμερα στις 2:10 μ.μ. ο Πρόεδρος της Βουλής μας κοινοποίησε κείμενο 106 σελίδων με τίτλο: «Ελλάδα: Μια στρατηγική ανάπτυξης για το μέλλον» ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή.

Νομίζουν πως μας κοροϊδεύουν.

Επίσκεψη Κουτσούκου στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανδριτσαίνας – Κρεστένων

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018.

Επίσκεψη Κουτσούκου στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανδριτσαίνας – Κρεστένων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις πυρόπληκτες περιοχές των Κοινοτήτων Σκιλλουντία, Φρίξα και Καλυβάκια επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Κουτσούκος, προκειμένου να σχηματίσει προσωπική άποψη για το μέγεθος των ζημιών και να συζητήσει με τους κατοίκους για τις αναγκαίες ενέργειες προς αποκατάστασή τους, καθώς επίσης με τους εκπροσώπους των Ο.Τ.Α. και του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με τα θέματα που συνδέονται με την πυροπροστασία.

Να συζητηθεί στην Επιτροπή Οικονομικών το λεγόμενο "Ολιστικό Πρόγραμμα για την Ανάπτυξη".

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 17 Απριλίου 2018.

Επιστολή Βουλευτών ΔΗ.ΣΥ. - Ποτάμι

Προς: τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής

           Οικονομικών Υποθέσεων

           κ. Μάκη Μπαλαούρα

 

Όπως, ασφαλώς, γνωρίζετε η Κυβέρνηση έχει υποβάλλει και συζητά με τα αρμόδια όργανα της Ε.Ε. το λεγόμενο «ολιστικό σχέδιο για την ανάπτυξη».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Μ.Μ.Ε., το σχέδιο υπό τον αγγλικό τίτλο Growth Strategy for the Future of Greece συζητήθηκε στο EWG και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Eurogroup της 27/4/2018 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Πάτρα – Πύργος. 3 χρόνια θεατές στο ίδιο έργο. Καμία δέσμευση – Κανένα χρονοδιάγραμμα

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για μια ακόμα φορά ο κ. Σπίρτζης κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής μου δεν απάντησε στο Ερώτημά μου για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του δρόμου Πάτρα – Πύργος, δεν ανέλαβε καμία δέσμευση για την υλοποίηση του έργου και επέλεξε τη γνωστή του τακτική να αναφερθεί στις ευθύνες των προηγούμενων, παραβλέποντας τις δικές του.

Του θύμισα, ότι μετά την ακύρωση της δημοπράτησης, πριν τρία χρόνια και την κατάτμηση του έργου σε 8 εργολαβίες, έδινε υποσχέσεις (πρακτικά Βουλής 20/4/2015) για ολοκλήρωση των δημοπρασιών εντός του έτους 2015 και στη συνέχεια μετέθετε συνεχώς το χρονοδιάγραμμα για τον επόμενο χρόνο, κάθε φορά που του έθετα αντίστοιχο ερώτημα με τις επίκαιρες ερωτήσεις μου.

Τάζουν χωρίς να μπορούν. Δεν δίνουν αυτά που δικαιούμαστε. Μας αφαιρούν αυτά που κατακτήσαμε.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο μακροβιότερος μνημονιακός Πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας, μαζί με τους Υπουργούς του, επιχείρησαν για μια ακόμα φορά να εξαπατήσουν τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και της Ηλείας.

Όχι μόνο δεν έδωσαν πειστικές απαντήσεις στα ώριμα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των φορέων της Ηλείας, αλλά και όσα παρουσίασαν ως λύσεις είναι βέβαιο ότι όχι μόνο δεν μπορούν, αλλά και δεν έχουν χρόνο να τα κάνουν πράξη, καθώς αφορούν το μέλλον που δεν τους ανήκει.

Θα καταντήσετε τους αγρότες επιδοματούχους φτώχειας. Στη Βουλή τα προβλήματα των Ηλείων αγροτών

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα γενικότερα και ειδικότερα προβλήματα των αγροτών αναφέρθηκε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση Επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής προς τον κ. Αποστόλου.

Αναφέρθηκε, αρχικά, στη διπλή αφαίμαξη με υπέρογκους φόρους και εισφορές σε βάρος της αγροτικής παραγωγής, αλλά και γενικότερα στο αρνητικό περιβάλλον, που αφορά την έλλειψη ρευστότητας, την αύξηση του κόστους παραγωγής, την απουσία έργων υποδομής, το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή. 

Επίσκεψη στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018.

Επίσκεψη στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το  ΚΕΠΕΠ Λεχαινών επισκέφθηκε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος  προκειμένου να συζητήσει για το σχέδιο αποϊδρυματοποίησης,  καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε κάποια επίσημη ενημέρωση. 

Συναντήθηκε με το σωματείο των εργαζομένων, επισκέφθηκε τους χώρους φιλοξενίας των ΑΜΕΑ και συνομίλησε με εργαζόμενους της βάρδιας.

Ξεκινήσαμε σήμερα την πορεία για το συνέδριο, με στόχο το 2018 να είναι χρονιά Αλλαγής.

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018.

Ιδιαίτερα τιμή να προεδρεύεις στο ξεκίνημα για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ,που φιλοδοξούμε να οδηγήσει στη μεγάλη Αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε ποιους λίγους και εκλεκτούς της Κυβέρνησης πήγε η αύξηση του ΑΕΠ το 2017, καθώς από τις φορολογικές δηλώσεις του… https://t.co/Dru9OmEzmk

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#vouli Η φωτογραφική Τροπολογία για την άρση του ασυμβίβαστου δύο "πρόθυμων" Βουλευτών που στηρίζουν την κυβερνητι… https://t.co/HTBbpm5HnX

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καθολική αντίδραση των φορέων της Αμαλιάδας στο κλείσιμο της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου και καταγγελία τω… https://t.co/xt4gSwjyZ1

Facebook

Login