Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Aπάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην αναφορά του Γιάννη Κουτσούκου για το Ταμείο Μολυβιάτη.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018.

Σας κοινοποιούμε την απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην αναφορά μου για υπόλοιπα και τις δράσεις του Ταμείου Μολυβιάτη. Υπενθυμίζουμε, ότι εκκρεμεί ακόμα η απάντηση του  Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης σχετικά με το υπόλοιπο του λογαριασμού.

Συνάντηση με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας "Η Ολυμπιακή Πρόοδος"

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017.

Συνάντηση με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας

Συζήτηση για όλα τα προβλήματα της περιοχής και τους τρόπους αντιμετώπισής τους με βάση το αναλυτικό υπόμνημα της Ομοσπονδίας. 
Προτεραιότητα η ένταξη των εργασιών αποκατάστασης του Ναού του Επικουρίου Απόλλωνος στο ΕΣΠΑ. 
Δέσμευση για ανάληψη Κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών σε συνέχεια παλαιότερων παρεμβάσεων για όλα τα θέματα.

Την Κυριακή, με τη συμμετοχή μας, ολοκληρώνουμε την επιτυχία του πρώτου γύρου.

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017.

Οι 210.000 Δημοκρατικοί, Προοδευτικοί πολίτες με τη συμμετοχή τους για την εκλογή της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς απέδειξαν ότι η παράταξη είναι ζωντανή και ξαναγεννιέται, αναβαπτισμένη στη λαϊκή εντολή.

Για τη μεγάλη επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, σημαντική ήταν η συμβολή όλων των υποψηφίων και των πολιτικών δυνάμεων που το στήριξαν και συμμετείχαν, καθοριστική όμως, όπως απεδείχθη, ήταν η συμβολή και οι τολμηρές πρωτοβουλίες της Φώφης Γεννηματά. 

Την Κυριακή στις κάλπες ξαναγεννιέται η Παράταξη. Κάλεσμα συμμετοχής

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μεγάλο εγχείρημα για τη συνένωση των δυνάμεων της Δημοκρατικής Παράταξης και τη δημιουργία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο στόχος μας για τη μεγάλη Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη που θα εκφράσει όλες τις δυνάμεις της Σοσιαλδημοκρατίας, του Προοδευτικού Κέντρου, της Ανανεωτικής Αριστεράς και της Οικολογίας είναι πρώτα και πάνω απ΄όλα Εθνικός. 

Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάντμιντον 2020: Άρνηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη διοργάνωσή του στην Ελλάδα με τη συμμετοχή 1.000 παιδιών

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου και Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λ. Κονιόρδου κατέθεσαν οι Χαρά Κεφαλίδου υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού και Γιάννης Κουτσούκος, υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η ερώτησή τους αφορά στην άρνηση του Υπουργείου Παιδείας για την ανάληψη διοργάνωσης του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης (Badminton) το 2020  από τη χώρα μας με τη συμμετοχή 1.000 μαθητών.

Προυπολογισμός: Άσκηση επί χάρτου για την αποτύπωση της εικονικής πραγματικότητας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017.

O υπεύθυνος του ΚΤΕ Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Άσκηση επί χάρτου για την αποτύπωση της εικονικής πραγματικότητας που ζει η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποτελεί το προσχέδιο του Προϋπολογισμού, καθώς είναι βέβαιο ότι η Κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προσαρμόσει τις έωλες προβλέψεις και εκτιμήσεις.

Η υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας μπορεί να ενταχθεί στο Π.Α.Α., αφού ολοκληρώθηκαν οι μελέτες που προκηρύχθηκαν το 2011.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017.

Επιβεβαιώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, απαντώντας στη σχετική ερώτησή μου, την ολοκλήρωση της μελέτης υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας και συγκεκριμένα των Τ.Ο.Ε.Β. Γαστούνης, Αμαλιάδας, Α’ Πύργου, Πελοπίου και Επιταλίου.

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά με τους Κοινωνικούς Εταίρους.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μετά την συνάντηση της με εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων

Συζήτησα σήμερα με τους Κοινωνικούς Εταίρους για το «Σχέδιο Ελλάδα», για το αναπτυξιακό σοκ που χρειάζεται η χώρα.

 

3η Σεπτέμβρη 1974- 43 χρόνια μετά

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017.

Η 3η Σεπτέμβρη του 1974 έχει καταγραφεί πλέον ιστορικά ως η σημαντικότερη πολιτική πρωτοβουλία της μεταπολίτευσης, καθώς το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε ποιους λίγους και εκλεκτούς της Κυβέρνησης πήγε η αύξηση του ΑΕΠ το 2017, καθώς από τις φορολογικές δηλώσεις του… https://t.co/Dru9OmEzmk

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#vouli Η φωτογραφική Τροπολογία για την άρση του ασυμβίβαστου δύο "πρόθυμων" Βουλευτών που στηρίζουν την κυβερνητι… https://t.co/HTBbpm5HnX

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καθολική αντίδραση των φορέων της Αμαλιάδας στο κλείσιμο της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου και καταγγελία τω… https://t.co/xt4gSwjyZ1

Facebook

Login