Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Η υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας μπορεί να ενταχθεί στο Π.Α.Α., αφού ολοκληρώθηκαν οι μελέτες που προκηρύχθηκαν το 2011.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017.

Επιβεβαιώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, απαντώντας στη σχετική ερώτησή μου, την ολοκλήρωση της μελέτης υπογειοποίησης του αρδευτικού δικτύου της Ηλείας και συγκεκριμένα των Τ.Ο.Ε.Β. Γαστούνης, Αμαλιάδας, Α’ Πύργου, Πελοπίου και Επιταλίου.

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά με τους Κοινωνικούς Εταίρους.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μετά την συνάντηση της με εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων

Συζήτησα σήμερα με τους Κοινωνικούς Εταίρους για το «Σχέδιο Ελλάδα», για το αναπτυξιακό σοκ που χρειάζεται η χώρα.

 

3η Σεπτέμβρη 1974- 43 χρόνια μετά

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017.

Η 3η Σεπτέμβρη του 1974 έχει καταγραφεί πλέον ιστορικά ως η σημαντικότερη πολιτική πρωτοβουλία της μεταπολίτευσης, καθώς το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις.

Δήλωση Γ. Κουτσούκου Υπεύθυνου ΚΤΕ Οικονομικών της ΔΗ.ΣΥ. για το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017.

Δήλωση Γ. Κουτσούκου Υπεύθυνου ΚΤΕ Οικονομικών της ΔΗ.ΣΥ. για το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων

Ο Υπεύθυνος ΚΤΕ Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αποκέντρωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος, σχετικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα δυο δισ. από το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων που έλεγε ότι θα συνέλεγε η Κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου, αποδείχθηκε ότι ήταν «αέρας κοπανιστός» μαζί με τα υπόλοιπα που έλεγε και για τις διάφορες λίστες.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου, Υπεύθυνου ΚΤΕ Δημόσιας Διοίκησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017.

Είχαμε, δυστυχώς, προβλέψει την αποτυχία του εγχειρήματος της αξιολόγησης στο Δημόσιο, καθώς όχι μόνο δεν τους πιστεύει πλέον κανείς, αλλά κυρίως γιατί είναι εγκλωβισμένοι στη ρητορεία που καλλιέργησαν και στις πρακτικές που ακολούθησαν.

Η λογική της «ήσσονος» προσπάθειας και της «κλήρωσης» που διαπερνά το εθνικολαϊκίστικο μόρφωμα που κυβερνά θα καταδικάζει οποιαδήποτε προσπάθεια για αξιολόγηση και αξιοκρατία σε αποτυχία και θα βυθίζει ακόμα παρακάτω τη λειτουργία του Δημοσίου.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου, Γιάννη Μανιάτη, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου για το δρόμο Πάτρα - Πύργος.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017.

«Δύο χαμένα χρόνια και το έργο στον αέρα»

Η απάντηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Κοινή μας Ερώτηση επιβεβαιώνει τους φόβους που έχουμε εκφράσει επανειλημμένα για την προοπτική της έναρξης και της ολοκλήρωσης των εργασιών του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος.

Μετά από δύο χαμένα χρόνια, το Υπουργείο δεν έχει υποβάλει το φάκελο Μεγάλου Έργου, ούτε έχει εντάξει το έργο στο ΕΣΠΑ, ενώ καμιά εργολαβία δεν πρόκειται να ξεκινήσει μέχρι τότε.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου, Υπεύθυνου του Κοινοβουλευτικού Τομέα Υπουργείου Οικονομικών, για τη νέα επιβάρυνση των φορολογουμένων κατά την πληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων τους στις τράπεζες.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017.

Δεν έχει τέλος η συνεχής φορολογική επιβάρυνση των Ελλήνων πολιτών.

Από Δευτέρα όσοι φορολογούμενοι προσέλθουν στις Τράπεζες για να καταβάλουν τους οφειλόμενους φόρους θα πληρώσουν και κάτι παραπάνω με βάση τιμολόγιο που θα καθορίσουν οι Τράπεζες.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου για το «Καραβάνι της Υγείας» στην Αμαλιάδα

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017.

Ο αγώνας για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν αφορά μόνο την πόλη μας, είναι αγώνας για την αναβάθμιση της ποιότητας και της επάρκειας των δοκιμαζόμενων από τις περιοριστικές πολιτικές παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και αφορά όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Κουτσούκος σε Πετρόπουλο για τον άδικο και τιμωρητικό χαρακτήρα της περικοπής κατά 60% της σύνταξης όσων έχουν και αγροτικό εισόδημα.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την περικοπή των συντάξεων κατά 60% χιλιάδων συνταξιούχων, σημερινών και νέων, που τυγχάνει να έχουν έστω και ένα μικρό εισόδημα από αγροτική παραγωγή, έθεσε σήμερα στη Βουλή ο κ. Κουτσούκος προς τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Πετρόπουλο κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής του.

Κουτσούκος προς Αποστόλου στη Βουλή, για το αρδευτικό της Ηλείας και τις καθυστερήσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017.

Κουτσούκος προς Αποστόλου στη Βουλή, για το αρδευτικό της Ηλείας και τις καθυστερήσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, αξιοποίησε ο κ. Κουτσούκος προκειμένου να θέσει το πρόβλημα του αρδευτικού δικτύου στην Ηλεία, καθώς επίσης και τις καθυστερήσεις- ελλείψεις στην υλοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για το οποίο και είχε κληθεί ο κ. Υπουργός.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου, Υπευθύνου της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη Δημόσια Διοίκηση

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017.

Η αλματώδης αύξηση του αριθμού των κάθε είδους συμβασιούχων στο Δημόσιο για το 2016,όπως διαπιστώνει το ΑΣΕΠ στην ετήσια έκθεση του, αποδεικνύει την αδυναμία αλλά και τις σκοπιμότητες της Κυβέρνησης Συριζα/Ανελ ,για την ορθολογική αντιμετώπιση των αναγκών του Δημοσίου. Με τρόπο που θα ενισχύει την αποτελεσματικότητα του για την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα αποτρέπει την συνέχιση του φαύλου κύκλου της εμπορίας ελπίδας για μικροπολιτικούς λόγους.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θυμήθηκα τα χειροκροτήματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλούσε ο Καμένος και τους ρώτησα, ούτε ένας τώρα δεν χει… https://t.co/9gO4W4jxvI

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#vouli Σε κίνδυνο η ζωή των καρκινοπαθών της Ηλείας λόγω αδυναμίας του Νοσοκομείου Πύργου να παρέχει τις σχετικές υ… https://t.co/Dp05WTOHEJ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: Δευτέρα- Τέταρτη - Παρασκευή: ριζοσπαστική αριστερά. Τρίτη-πέμπτη- Σάββατο: πλυντήριο της Καραμανλικής περιόδου, την Κ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: Τη Δημοκρατική Παράταξη πολλοί την πολέμησαν, τη συκοφάντησαν αλλά και την διεκδίκησαν. Λίγοι όμως μπορούν να την εκφρά…

Facebook

Login