Να ολοκληρώσουμε την Κυριακή με μαζική συμμετοχή τη νικηφόρα εντολή των 270.000 μελών και φίλων

on Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021.

Να ολοκληρώσουμε την Κυριακή με μαζική συμμετοχή τη νικηφόρα εντολή των 270.000 μελών και φίλων

Ο νικηφόρος δρόμος που άνοιξαν οι 270.000 μέλη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής την προηγούμενη Κυριακή πρέπει να ολοκληρωθεί με μαζική και ενωτική συμμετοχή και αυτή την Κυριακή.

Το μήνυμά τους και η θέλησή τους να είναι συνδιαμορφωτές μιας ελπιδοφόρας πορείας αποτελεί τη δύναμη της νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, που οφείλει την επόμενη μέρα να τους δώσει το ρόλο που τους αναλογεί, ώστε να ξαναοργανώσουμε από τη βάση το Κίνημά μας.

Θα καταστήσουμε έτσι, όπως κάναμε και με το ΠΑΣΟΚ παλιότερα, το Κίνημα μας ζωντανό, παρεμβατικό και με πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε τόπο και κοινωνικό χώρο, ώστε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και να γίνουμε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Μακριά από πολώσεις και άγονες αντιπαραθέσεις, που μας πλήγωσαν στο παρελθόν, θα ολοκληρώσουμε αυτή την Κυριακή την εκλογή της νέας ηγεσίας, γι’ αυτό καλώ τους 5862 δημοκρατικούς πολίτες της Ηλείας που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή να δώσουν μαζικό παρόν στις κάλπες.

Η συμμετοχή τους αποτελεί την εγγύηση της νέας νικηφόρας πορείας για τη Δημοκρατική Παράταξη.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @androulakisnick: Από την ομιλία μου στην εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλέζου, που σ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έθεσε το πραγματικό δίλημμα: Δημοκρατική Ανατροπή με το ΠΑΣΟΚ ή καθεστωτισμός και συντήρηση https://t.co/QQubABoXQi

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Σταθερή είναι η ακρίβεια στην Ελλάδα σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον δείκτη τιμών καταναλωτή του Αυγού…

Facebook

ZOO Category

Login