Να ολοκληρώσουμε την Κυριακή με μαζική συμμετοχή τη νικηφόρα εντολή των 270.000 μελών και φίλων

on Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021.

Να ολοκληρώσουμε την Κυριακή με μαζική συμμετοχή τη νικηφόρα εντολή των 270.000 μελών και φίλων

Ο νικηφόρος δρόμος που άνοιξαν οι 270.000 μέλη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής την προηγούμενη Κυριακή πρέπει να ολοκληρωθεί με μαζική και ενωτική συμμετοχή και αυτή την Κυριακή.

Το μήνυμά τους και η θέλησή τους να είναι συνδιαμορφωτές μιας ελπιδοφόρας πορείας αποτελεί τη δύναμη της νέας ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, που οφείλει την επόμενη μέρα να τους δώσει το ρόλο που τους αναλογεί, ώστε να ξαναοργανώσουμε από τη βάση το Κίνημά μας.

Θα καταστήσουμε έτσι, όπως κάναμε και με το ΠΑΣΟΚ παλιότερα, το Κίνημα μας ζωντανό, παρεμβατικό και με πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε τόπο και κοινωνικό χώρο, ώστε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και να γίνουμε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Μακριά από πολώσεις και άγονες αντιπαραθέσεις, που μας πλήγωσαν στο παρελθόν, θα ολοκληρώσουμε αυτή την Κυριακή την εκλογή της νέας ηγεσίας, γι’ αυτό καλώ τους 5862 δημοκρατικούς πολίτες της Ηλείας που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή να δώσουν μαζικό παρόν στις κάλπες.

Η συμμετοχή τους αποτελεί την εγγύηση της νέας νικηφόρας πορείας για τη Δημοκρατική Παράταξη.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αναγκαιότητα η υιοθέτηση της πρότασης του @kinimaAllagis για ρύθμιση 120 δόσεων με ευνοϊκούς όρους για τα χρέη της… https://t.co/umSCVKkjgm

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Οι αύξηση των αντικειμενικών αξιών που σε λαϊκές περιοχές είναι έως 40% & η, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατάργηση του συμπλ…

Facebook

ZOO Category

Login