Αυτό το έργο ποιος θα το πάρει;

on Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019.

Αυτό το έργο ποιος θα το πάρει;

 

Τμήματα των «ορφανών» εργολαβιών του πολύπαθου αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, επισκέφθηκε σήμερα ο Γιάννης Κουτσούκος, για να διαπιστώσει ακόμα μια φορά την εγκατάλειψη και την ερημοποίηση των εργοταξίων, σε πείσμα όσων φωτογραφίζονται με εξαρτήσεις εργασίας για να μας πείσουν ότι το έργο εκτελείται.

Δυστυχώς, όπως είχε καταγγείλει το Μάρτη του 2015, ο δρόμος μετά την ακύρωση της δημοπράτησης του ως Ενιαίου Έργου στις 27-3-2015 από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την κατάτμησή του σε                      8 εργολαβίες, μπήκε σε απίστευτη περιπέτεια και ο συνεχώς αυτοδιαψευδόμενος κ. Σπίρτζης κατάφερε να ολοκληρώσει τις δημοπρατήσεις με τρία χρόνια καθυστέρηση.

Εκκρεμούν ακόμα οι υπογραφές 3 συμβάσεων, χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιοι θα είναι οι τελικοί ανάδοχοι, ενώ στις υπόλοιπες 5, που υποτίθεται θα υπήρχε οργασμός εργασιών, έχει στηθεί μόνο ένα εργοτάξιο.

Καθώς ο συμβατικός χρόνος υλοποίησης του έργου -που είναι 3,5 χρόνια- αγγίζει τα όρια της ολοκλήρωσής του ΕΣΠΑ, οι εμπλοκές που έχουν παρουσιαστεί οδηγούν στην απένταξή του, αν δεν υπάρξει κάποια δραστική παρέμβαση.

Προς το παρόν η ΝΔ και ο νεοεκλεγμένος Περιφερειάρχης, περιορίζονται σε καταγγελίες και γενικότητες χωρίς να έχουν προτείνει συγκεκριμένο.

Για την πρόταση της Φώφης Γεννηματά από την Κρήτη, για την ανάληψη της ευθύνης από την Περιφέρεια δεν έχουν ακούσει τίποτα. Ελπίζουμε να μας ακούσουν έστω και μια φορά.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όλα καλά στην οικονομία σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού της #vouli ,μόνο που δεν το κατάλαβαν οι φορολογούμε… https://t.co/rvkoZ3kqhv

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Και με τη Βούλα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το ασφαλιστικό Βρούτση υιοθετεί το ν.4387/2016 Κατρούγκαλου,για όσους πίσ… https://t.co/S0ceejjPR8

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: https://t.co/GPkbP763Dh Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής για «Συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για την προστασία τ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: https://t.co/BY6SYPV507 Tο Κίνημα Αλλαγής θα γίνει το καταφύγιο όσων πλήττονται από τη «γαλάζια κανονικότητα». Συνέντευξ…

Facebook

ZOO Category

Login