Στην πρώτη γραμμή, με σοβαρή και αξιόλογη προσφορά για το Πρόγραμμα Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Δικαιοσύνης

on Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019.

Στην πρώτη γραμμή, με σοβαρή και αξιόλογη προσφορά για το Πρόγραμμα Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Δικαιοσύνης

Δίπλα στη Φώφη Γεννηματά παρακολούθησε ο Γιάννης Κουτσούκος την παρουσίαση του Προγράμματος του Κινήματος Αλλαγής για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της η Φώφη Γεννηματά, που ανέπτυξε το πολιτικό πλαίσιο του προγράμματος, με 12+1 βασικούς άξονες και στη συνέχεια ακολούθησε η αναλυτική παρουσίαση του, που έκανε ο Νίκος Χριστοδουλάκης.

Ο Γιάννης Κουτσούκος, ως αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υπεύθυνος για τα οικονομικά και ασφαλιστικά θέματα, έχει την δική του συμβολή στην διαμόρφωση προγράμματος, καθώς όλη την περίοδο της καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σήκωσε το κύριο βάρος της αντιπαράθεσης και συνέγραψε τις βασικές εναλλακτικές προτάσεις με τη μορφή μάλιστα προτάσεων νόμου, ενώ συνεργάστηκε με τον Νίκο Χριστοδουλάκη για την ενσωμάτωσή τους στο πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής.

Είμαστε οι μόνοι που έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη, είμαστε δύναμη εξόδου από την κρίση, τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Μόνο εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε, δεν μπορεί και δεν τα κατάφερε ο κ. Τσίπρας με την υπερφορολόγηση, δεν μπορεί και δεν θα τα καταφέρει ο κ. Μητσοτάκης με τις οριζόντιες φοροαπαλλαγές.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο Πολιτικό Συμβούλιο του #kinima_allagis μίλησα για τη μαγική εικόνα #προϋπολογισμός και #φορολογικό. Πρόσθετοι… https://t.co/Ebv1Kv01oe

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ελάχιστη η ελάφρυνση στα χαμηλά εισοδήματα, μηδενική στα μεσαία, μεγαλύτερη στα υψηλά. #φορολογικό https://t.co/7qOewIBVQB

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όχι βέβαια, αλλά μπορούσες να φανταστείς ότι συνεργάτες του ΓΑΠ θα πήγαιναν με τους υβριστές του; https://t.co/eQIOGCYrHl

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οδυσσέα ,για να ψηφίσουμε τα μνημόνια μας τηλεφωνούσε... https://t.co/1Xq9zQz8Xh

Facebook

ZOO Category

Login