Η μεγαλύτερη συγκέντρωση ετεροδημοτών της Αθήνας

on Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάνω από 1.000 Ηλείοι της Αθήνας πλημμύρισαν τη μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων κεντρικού ξενοδοχείου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Γιάννη Κουτσούκου.

 

Ο Γιάννης Κουτσούκος έτυχε θερμής υποδοχής και κατάχειροκροτήθηκε επανειλημμένα στις αναφορές του για τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, για τις θέσεις και προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής, για το δικό του Κοινοβουλευτικό έργο και τις μάχες που έδωσε στη Βουλή, για τις επίμονες, τεκμηριωμένες και συστηματικά σχεδιασμένες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις του σε όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ηλεία και τους πολίτες της.

Ο Γιάννης Κουτσούκος παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής για την Οικονομική Ανάπτυξη και Κοινωνική Δικαιοσύνη, στη διαμόρφωση του οποίου υπήρξε βασικός συντελεστής, καθώς επίσης, περιέγραψε  τους εκλογικούς στόχους, ώστε η χώρα να μην οδηγηθεί σε νέα αδιέξοδα, είτε από τη ΝΔ, είτε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Κάλεσε τους παρευρισκόμενους, να δώσουν μαζί τη μάχη των εκλογών, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τους ζήτησε να ανανεώσουν την εντολή, ώστε με το ίδιο πάθος, εργατικότητα, συνέπεια, σοβαρότητα και πάνω από όλα με ήθος στη πολιτική, να αποτελέσει τον γνήσιο εκφραστή  και  διεκδικητή των δικαίων της Ηλείας στη νέα Βουλή, για να συμβάλει με την παρουσία του στην κοινωνική και οικονομική ανάταξη του τόπου μας.

Καλούμε είπε, όπως ακριβώς έκανε  ο Ανδρέας Παπανδρέου, όλες τις γενιές και ιδίως τη νέα γενιά, που απέχει, να δώσουμε μαζί τη μάχη των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα, με πίστη στις ιδέες, τις αξίες, τα πολιτικά προτάγματα και τις παρακαταθήκες της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλδημοκρατίας.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιώργος Καμίνης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ανδρέας Λοβέρδος, ο Διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά Μανώλης Όθωνας, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγγιάννης, Ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Δημήτρης Κουσελάς, ο πρώην Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μπουλμπασάκος, εκπρόσωποι των Συλλόγων Ετεροδημοτών και εκπρόσωποι των μεγάλων Κοινωνικών Φορέων.

Οι φωτογραφίες  είναι με το φακό του Γιώργου Γρηγορόπουλου

 

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τελικά αναγκάστηκαν, όπως έλεγαν στη Βουλή ,να ψηφίσουν τα σκληρά μέτρα λιτότητας ή το πίστευαν κιόλας. Σε κάθε περ… https://t.co/7fk3j8ofTi

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μαλώνουν ΝΔ&ΣΥΡΙΖΑ για το ποιός πέτυχε τα "ματωμένα" πλεονάσματα , αλλά κουβέντα δεν λένε για τις επαχθείς δεσμεύ… https://t.co/0XHdjeuApF

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έδωσαν αυτή τη μάχη με αυταπάρνηση. Δήλωση κατά την επίσκεψή μου στην Εύβοια. #kinima_alla

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: https://t.co/X2Phss7oPJ Είναι ώρα να δώσουμε μια ρεαλιστική νομοθετική λύση στο θέμα του ασύλου και με πολιτική βούληση…

Facebook

ZOO Category

Login