Με τον Παύλο Γερουλάνο στο Λιμάνι του Κατακόλου για την κρουαζιέρα και την ανάπτυξη

on Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Παύλο Γερουλάνο στο Λιμάνι του Κατακόλου για την κρουαζιέρα και την ανάπτυξη

Μαζί με τον Παύλο Γερουλάνο, πρ. Υπουργό Πολιτισμού- Τουρισμού και υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, βρέθηκε σήμερα στο Κατάκολο ο Γιάννης Κουτσούκος.

Στην συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του Δ.Λ.Τ. κ. Λ. Βαρουξή, εξέφρασαν από κοινού το ενδιαφέρον τους για την αναβάθμιση του Λιμένα, καθώς αποτελεί στρατηγικό πόλο για την κρουαζιέρα και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις εξελίξεις και τα υφιστάμενα προβλήματα.

Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σχέδιο για την ανάπλαση της χερσαίας ζώνης, που είχε παρουσιάσει ως Υπουργός το 2011 στο Κατάκολο, ενώ ο κ. Κουτσούκος αναφέρθηκε στις Κοινοβουλευτικές του Παρεμβάσεις για τα θέματα που σχετίζονται με την εικόνα και την ασφαλή λειτουργία του Λιμένα.

Ανέλαβαν δε τη δέσμευση να συμβάλουν με κάθε πρόσφορο τρόπο στην αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων για τη λειτουργία του Λιμένα, μεταξύ των οποίων η έγκριση από την ΕΑΔΥΣΥ βραχυχρόνιας σύμβασης για τη φύλαξη του, έως ότου ολοκληρωθεί η χρονοβόρα διαδικασία του προβλεπόμενου διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης.

Ο Λιμένας του Κατακόλου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς Λιμένες της χώρας και κατέκτησε μια από τις υψηλότερες θέσεις στην προσέλκυση της κρουαζιέρας, γι΄ αυτό, όπως είπε ο κ. Κουτσούκος, η ανάπτυξη του πρέπει να γίνει με συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων Φορέων και συνένωση δυνάμεων της Τ.Α., ώστε να ολοκληρωθούν τα σχεδιασμένα έργα.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο Πολιτικό Συμβούλιο του #kinima_allagis μίλησα για τη μαγική εικόνα #προϋπολογισμός και #φορολογικό. Πρόσθετοι… https://t.co/Ebv1Kv01oe

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ελάχιστη η ελάφρυνση στα χαμηλά εισοδήματα, μηδενική στα μεσαία, μεγαλύτερη στα υψηλά. #φορολογικό https://t.co/7qOewIBVQB

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όχι βέβαια, αλλά μπορούσες να φανταστείς ότι συνεργάτες του ΓΑΠ θα πήγαιναν με τους υβριστές του; https://t.co/eQIOGCYrHl

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οδυσσέα ,για να ψηφίσουμε τα μνημόνια μας τηλεφωνούσε... https://t.co/1Xq9zQz8Xh

Facebook

ZOO Category

Login