Κατηγορία: Δελτία Τύπου

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου για το «Καραβάνι της Υγείας» στην Αμαλιάδα

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017.

Ο αγώνας για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν αφορά μόνο την πόλη μας, είναι αγώνας για την αναβάθμιση της ποιότητας και της επάρκειας των δοκιμαζόμενων από τις περιοριστικές πολιτικές παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και αφορά όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Κουτσούκος σε Πετρόπουλο για τον άδικο και τιμωρητικό χαρακτήρα της περικοπής κατά 60% της σύνταξης όσων έχουν και αγροτικό εισόδημα.

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την περικοπή των συντάξεων κατά 60% χιλιάδων συνταξιούχων, σημερινών και νέων, που τυγχάνει να έχουν έστω και ένα μικρό εισόδημα από αγροτική παραγωγή, έθεσε σήμερα στη Βουλή ο κ. Κουτσούκος προς τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Πετρόπουλο κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής του.

Κουτσούκος προς Αποστόλου στη Βουλή, για το αρδευτικό της Ηλείας και τις καθυστερήσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017.

Κουτσούκος προς Αποστόλου στη Βουλή, για το αρδευτικό της Ηλείας και τις καθυστερήσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου, στην Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, αξιοποίησε ο κ. Κουτσούκος προκειμένου να θέσει το πρόβλημα του αρδευτικού δικτύου στην Ηλεία, καθώς επίσης και τις καθυστερήσεις- ελλείψεις στην υλοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για το οποίο και είχε κληθεί ο κ. Υπουργός.

Δήλωση Γιάννη Κουτσούκου, Υπευθύνου της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη Δημόσια Διοίκηση

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017.

Η αλματώδης αύξηση του αριθμού των κάθε είδους συμβασιούχων στο Δημόσιο για το 2016,όπως διαπιστώνει το ΑΣΕΠ στην ετήσια έκθεση του, αποδεικνύει την αδυναμία αλλά και τις σκοπιμότητες της Κυβέρνησης Συριζα/Ανελ ,για την ορθολογική αντιμετώπιση των αναγκών του Δημοσίου. Με τρόπο που θα ενισχύει την αποτελεσματικότητα του για την εξυπηρέτηση των πολιτών και θα αποτρέπει την συνέχιση του φαύλου κύκλου της εμπορίας ελπίδας για μικροπολιτικούς λόγους.

Με Τροπολογία Κουτσούκου, το αίτημα για παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας στο Δήμο Ήλιδας

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017.

Με Τροπολογία Κουτσούκου, το αίτημα για παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας στο Δήμο Ήλιδας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Υφυπουργός Οικονομικών, κα Παπανάτσιου, δεν έκανε δεκτή την Τροπολογία που είχε καταθέσει εμπρόθεσμα ο κ. Κουτσούκος για την παραχώρηση του κάμπινγκ της Κουρούτας, δήλωσε όμως, ότι θα εξετάσει το αίτημα

Πλήρης εμπαιγμός από Σπίρτζη, κανένα χρονοδιάγραμμα για το Πάτρα – Πύργος

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο κ. Σπίρτζης απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε Επίκαιρη Ερώτησή μου για το δρόμο Πάτρα – Πύργος ΟΧΙ μόνο δεν απάντησε στα ερωτήματα για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα και πότε θα ολοκληρωθούν, αλλά κατέφυγε δυστυχώς σε προκλήσεις και απειλές, επειδή ρωτάμε και ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας.

Επιστολή στην εκδήλωση για την μνήμη του Σάκη Καράγιωργα

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2017.

                                                                                  Αθήνα,  29-04-2017

Προς:

 - Τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και

 Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ)

-Το Ίδρυμα Σάκη Καράγιωργα

Αγαπητοί φίλοι,          

                      Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα την πρόσκλησή σας για τη σημερινή εκδήλωση στον Πύργο.

Λυπάμαι όμως, που παρά τη θέλησή μου λόγω προσωπικού προβλήματος, δεν μπορώ να παρευρεθώ.

Εκτός ρύθμισης οι επιχειρήσεις της Ηλείας

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017.

Εκτός ρύθμισης οι επιχειρήσεις της Ηλείας
Μηδενικού αποτελέσματος το Ν/Σ για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, λόγω εξαιρέσεων-αποκλεισμών.

Με παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο κ. Κουτσούκος έθεσε μεταξύ άλλων και τα προβλήματα των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων της Ηλείας εξηγώντας, πως αν το νομοσχέδιο ψηφισθεί ως έχει, η πλειοψηφία τους δεν θα μπορεί να ενταχθεί στις ρυθμίσεις του.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ»
10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ

Το πολυαναμενόμενο Νομοσχέδιο για τον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων» που εισάγεται αυτή την εβδομάδα στην ολομέλεια της Βουλής, αποτελεί δυστυχώς ένα ακόμα μετέωρο και ατελέσφορο βήμα της Κυβέρνησης, που αδυνατεί να αντιμετωπίσει και να λύσει τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας.

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με αφορμή την δικαίωση των εργατών γης της Μανωλάδας απο το ΕΔΑΔ

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017.

Η απόδοση δικαιοσύνης δεν μπορεί παρά να είναι "καλή είδηση".  Η δικαίωση των εργατών γης της Μανωλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πρέπει να ληφθεί υπόψη σοβαρά από την ελληνική κυβέρνηση αλλά και την ΕΕ για την χάραξη ρεαλιστικής, βιώσιμης και δίκαιης μεταναστευτικής πολιτικής. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όχι άλλος εμπαιγμός Μας έστειλαν σήμερα 2:10 μ.μ. 106 σελίδες του δήθεν Αναπτυξιακού τους Σχεδίου. Η ουσία της πολι… https://t.co/WeyfBzwycV

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χρειάστηκε πάνω από ένα μήνα @PrimeministerGR για να το παρουσιάσει στο Υπουργικό Συμβούλιο. Τουλάχιστον θα το γνω… https://t.co/AKQctTkLtD

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#ionionfm Η καταδίκη της βίας πρέπει να είναι καθολική και χωρίς αστερίσκους, είναι λυπηρό που βρέθηκαν διάφοροι ψε… https://t.co/vaCqQDTpuF

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#voulitv Οι εκλογικοί σχεδιασμοί της Κυβέρνησης θέτουν σε κίνδυνο τη δυνατότητα της χώρας για εξυπηρέτηση του δημόσ… https://t.co/39ftTJADzr

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#vouli Ενημέρωση Επ. Οικονομικών από τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ: Το αφήγημα της "καθαρής εξόδου" είναι αυτοδιαψευδόμενο… https://t.co/APSiPcbqhO

Facebook

Login