Κατηγορία: Κοινές Ερωτήσεις

«Επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων των ειδικών υπηρεσιών διαχείρισης, ελέγχου και συντονισμού του σχεδιασμού και της εφαρμογής των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020, του ΕΟΧ και των προϊσταμένων της Κ.Υ. της ΜΟΔ Α.Ε.»

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019.

ΕΡΩΤΗΣΗ - ΑΚΕ

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ.Ι.Δραγασάκη

Κύριε Υπουργέ,

Η διαδικασία επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων των ειδικών υπηρεσιών διαχείρισης, ελέγχου και συντονισμού του σχεδιασμού και της εφαρμογής των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020, του ΕΟΧ και των προϊσταμένων της Κ.Υ. της ΜΟΔ Α.Ε., όπως καθορίζεται στο ΦΕΚ Β/4273 της 6ης Δεκεμβρίου 2017, προβλέπει στο άρθρο 5 την διεξαγωγή δομημένης συνέντευξης με τους υποψηφίους, η οποία μοριοδοτείται με έως 350 μόρια έναντι 175 μορίων για τα εκπαιδευτικά προσόντα, 175 μορίων για την εργασιακή εμπειρία και την εμπειρία σε θέση ευθύνης, 250 μορίων για την αξιολόγηση του ν.4314 και 300 μορίων για την γραπτή εξέταση. Είναι προφανές, ότι η δομημένη συνέντευξη μοριοδοτείται με σκανδαλωδώς μεγαλύτερη βαρύτητα απ’ό,τι τα υπόλοιπα κριτήρια, και μάλιστα χωρίς να τηρούνται ούτε καν υποτυπώδη εχέγγυα αντικειμενικότητας, όπως τήρηση πρακτικών, βιντεοσκόπηση, ηχογράφηση, κατά τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα.

Να σταματήσει ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης και να ενημερωθούν οι συνταξιούχοι

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,κα Ε. Αχτσιόγλου

 

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει και να παραπλανά τους συνταξιούχους, προκειμένου να αποφύγει- όπως νομίζει- την οργή τους, αποκρύπτοντας με μεθοδεύσεις την προσωπική διαφορά που προκύπτει από τον επανυπολογισμό των συντάξεων, όπως προβλέπει το άρθρο 14 του Ν. 4387/2016 (Νόμος Κατρούγκαλου).

Η πορεία υλοποίησης του προγράμματος ανάπτυξης δικτύων διανομής αερίου στην περιφέρεια της Ελλάδας.

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους Υπουργούς

  1. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη
  2. Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση
  3. Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Δραγασάκη

Κύριοι Υπουργοί,

     Είναι πλέον πασιφανές ότι, οι διοικήσεις που έχετε διορίσει με κομματικά και μόνον κριτήρια σε εταιρίες με κρατική συμμετοχή δεν είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας μεγάλα και σημαντικά έργα στον τομέα του φυσικού αερίου. Επί αυτού μάλιστα, ως παραδείγματα, στην πρόσφατη συζήτηση του Ν.4602/2019 ο αρμόδιος εισηγητής μας ανέφερε ότι η ΔΕΠΑ απέτυχε να αναπτύξει την αεριοκίνηση στη χώρα και ότι η ΔΕΔΑ αδυνατεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα ανάπτυξης δικτύων διανομής αερίου στην περιφέρεια της Ελλάδας, μολονότι από το 2018, έχει υπογράψει δανειακή σύμβαση με την ΕΤΕπ και τρείς Περιφέρειες έχουν αναλάβει τη χρηματοδότηση των έργων αυτών από το δικό τους ΕΣΠΑ.

Άμεση χρηματοδότηση για αποκατάσταση των ζημιών σε υποδομές και σπίτια και μέτρα ανακούφισης των πληγέντων γεωργών, κτηνοτρόφων και επιχειρηματιών από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Κρήτη

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019.

ΠΡΟΣ ΤOΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:

-Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χ.Σπίρτζη

-Αγροτικής Ανάπτυξης, κ.Σ.Αραχωβίτη

-Εσωτερικών, κ.Α.Χαρίτση

-Εργασίας, Κοιν. Ασφ. και Κοιν.Αλληλεγγύης,κα Ε.Αχτσιόγλου

-Οικονομικών,κ.Ε.Τσακαλώτο

-Οικονομίας και Ανάπτυξης,κ.Ι.Δραγασάκη

-Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ.Μ.Ζορμπά

Τεράστιες καταστροφές έχουν προκαλέσει τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Κρήτη.

Ειδικότερα οι καταστροφές στις Περιφερειακές Ενότητες Χανίων και Ρεθύμνου είναι πολύ μεγάλες στο εθνικό, επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο, σε αρδευτικά και υδρευτικά δίκτυα, στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και στις επιχειρήσεις ενώ λιγότερες αλλά σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν και στο Ηράκλειο.

Ιδιαίτερα, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων κατέρρευσαν γέφυρες, μεταξύ των οποίων η ιστορική γέφυρα του Κερίτη και η γέφυρα του Πλατανιά, γεγονός που έχει προκαλέσει πολύ μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις.

Οι εκκαθαριστές της ΑΤΕ στραγγαλίζουν τις Συνεταιριστικές Οργανώσεις, τις αγροτικές επιχειρήσεις και τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς

1)Τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Αλέκο Φλαμπουράρη

2)Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο

Είναι γνωστό ότι, το 2012, μετά τη διάσπαση της ΑΤΕ, ένας σημαντικός αριθμός δανείων, τα υπό εκκαθάριση, παρέμειναν στην υπό εκκαθάριση ΑΤΕ, ενώ τα δε τότε ενήμερα πέρασαν στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ωστόσο, το ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας της υπό εκκαθάριση ΑΤΕ καθιστά πια αδύνατη την ρύθμιση των δανείων με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις και με τα ίδια χρηματοδοτικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λοιπές τράπεζες.

 

Προσβολή της οικονομικής αυτοτέλειας των ΟΤΑ

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: 1. Τον Υπουργό Εσωτερικών

          2. Τον Υπουργό Οικονομικών

Κύριοι Υπουργοί,

Η νέα απόφαση του Αν. Υπουργού Οικονομικών (υπ’ αριθ. οικ.2/6748/ΔΛΓΚ/21-01-2019, ΦΕΚ Β΄ 104/24-01-2019), που αφορά όλους τους φορείς γενικής κυβέρνησης, και τους ΟΤΑ, προβλέπει το άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην ΤτΕ από τους Δήμους και τις Περιφέρειες μέσα σε τριάντα μέρες (έως 21-02-2019) και την υποχρεωτική μεταφορά των πλεοναζόντων διαθεσίμων στον λογαριασμό αυτόν. Επιπροσθέτως, κατά την απόφαση, τα ποσά των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) που κατανέμονται στους ΟΤΑ αποδίδονται από 01/03/2019, υποχρεωτικά στον λογαριασμό της ταμειακής διαχείρισης, που τηρούν οι εν λόγω φορείς στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Σε κίνδυνο η ζωή των καρκινοπαθών της Ηλείας λόγω αδυναμίας του Νοσοκομείου Πύργου να παρέχει τις σχετικές υπηρεσίες θεραπείας

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Τον Υπουργό Υγείας

           κ. Ανδρέα Ξανθό

Τις έντονες διαμαρτυρίες των καρκινοπαθών της Ηλείας έχουν αναδείξει τα δημοσιεύματα των Τοπικών και Αθηναϊκών Μ.Μ.Ε., καθώς από 1-1-2019 το Νοσοκομείο Πύργου αδυνατεί να παράσχει τις απαραίτητες υπηρεσίες που σχετίζονται με την θεραπεία τους λόγω έλλειψης ογκολόγου.

Συγκεκριμένα, στις 31-12-2018 συνταξιοδοτήθηκε ο ογκολόγος, Διευθυντής του Ε.Σ.Υ. στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, που κάλυπτε μεταβατικά από το 2014 την λειτουργία του τακτικού εξωτερικού ογκολογικού ιατρείου στο Νοσοκομείο του Πύργου και οι ασθενείς πρέπει πλέον να μεταφέρονται στην Πάτρα, τόσο για τις σχετικές θεραπείες, όσο και για διαγνωστικές εξετάσεις.

Αίτημα του ΑΤΠΠΕΑΤΕ για επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τις απαιτήσεις εις βάρος του από την εκκαθάριση της ΑΤΕ

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Τον Υπουργό Οικονομικών

             κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο

          Την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης

           και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

             κα Έφη Αχτσιόγλου

Με ανοιχτή επιστολή – υπόμνημα, το Δ.Σ. του ΑΤΠΠΕΑΤΕ (Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος) αναφέρεται στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπέρογκη απαίτηση της εκκαθάρισης της Α.Τ.Ε. ύψους 158 εκατ. εις βάρος του, καθώς όπως επισημαίνουν υπάρχει αντίστοιχη απαίτηση του Ταμείου από την πρώην Α.Τ.Ε. ύψους 64 εκατ. προερχόμενη από εισφορές εργαζομένων στο Ταμείο Πρόνοιας.

Μείωση ΦΠΑ στους κινηματογράφους

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο

          Την Υπουργό Πολιτισμού, κ. Μυρσίνη Ζορμπά

          Η πολιτιστική αξία του κινηματογράφου είναι γνωστή και αναντίρρητη. Ο ν. 3905/2010 διακηρύσσει ότι η «προστασία και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης αποτελεί υποχρέωση του Κράτους. Το Κράτος οφείλει να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για την ηθική και υλική ενίσχυση της παραγωγής και της προώθησης των κινηματογραφικών έργων και για τη βελτίωση της κινηματογραφικής παιδείας του λαού». Η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδεία, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό (UNESCO) σε συνεδρίασή της στο Παρίσι το 1968 με τη συμμετοχή 122 κρατών, αναγνώρισε τον παιδαγωγικό, επιστημονικό και μορφωτικό χαρακτήρα του κινηματογράφου. Εύλογα, λοιπόν, ο κινηματογράφος εντάσσεται πολιτιστικώς στην ίδια κατηγορία με το Βιβλίο, την Εφημερίδα και το Περιοδικό.

Αδικαιολόγητη άρνηση ανανέωσης των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα 10 Περιφερειακά Λιμάνια.

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: τον Υπουργό Οικονομικών, κο Ευκλείδη Τσακαλώτο

την Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Έφη Αχτσιόγλου

τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κο Φώτη Κουβέλη

Κυρία και Κύριοι Υπουργοί,

Οι εργαζόμενοι των 10 Περιφερειακών Λιμανιών της χώρας, τα οποία διαχειρίζονται αντίστοιχες ανώνυμες εταιρίες με μοναδικό μέτοχο το Δημόσιο, που έχει εισφέρει τις μετοχές του στο ΤΑΙΠΕΔ, μέσω των Πρωτοβάθμιων Σωματείων τους, και οι διοικήσεις των Οργανισμών Λιμένων συμφώνησαν, τον Μάρτιο, όπως άλλωστε σε όλα τα χρόνια της κρίσης, την ανανέωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας (ΣΣΕ) του 2017 με τους ίδιους όρους για το 2018.

Ερώτηση για την υποβάθμιση των Μουσικών Σχολείων

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018.

Κύριε Υπουργέ,

Με εμβόλιμη διάταξη, που εισήχθη αιφνιδιαστικά και χωρίς διαβούλευση στο άρθρο 40 του Σχεδίου Νόμου «Συνέργειες Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις», επέρχονται σαρωτικές αλλαγές στους ιδρυτικούς νόμους των Μουσικών και των Καλλιτεχνικών Σχολείων. Κατά την προσφιλή τακτική της Κυβέρνησης παρακάμψατε τεχνηέντως το στάδιο της διαβούλευσης με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι και βλαπτόμενοι από τις διατάξεις να μην μπορέσουν να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με το μείζον αυτό εκπαιδευτικό ζήτημα.

Εκλεκτικές σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα στο υπουργείο Υγείας

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018.

ΕΡΩΤΗΣΗ - ΑΚΕ

Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό

Όπως προκύπτει από σειρά δημοσιευμάτων, στη Λάρισα δραστηριοποιούνταν κατά το παρελθόν η ιδιωτική κλινική με την επωνυμία «EUROMEDICA ΘΕΟΤΟΚΟΣ Α.Ε» και νυν «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΑΕ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ», η οποία έχει πάψει να λειτουργεί καθώς δεν πληροί τις κατά το νόμο προϋποθέσεις λειτουργίας. Κατόπιν καταγγελιών διενεργήθηκε έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας ( Σ.Ε.Υ.Υ.Π ) που εντόπισε σωρεία παρανομιών αναφορικά με την ( μη ) λειτουργία της ιδιωτικής κλινικής, όπως, η μη ύπαρξη παραστατικών, η απουσία θεωρημένων αρχιτεκτονικών σχεδίων, η μη διενέργεια ορθών ελέγχων από την Επιτροπή του άρθρου 4 κ.α. Η Έκθεση Ελέγχου του Σ.Ε.Υ.Υ.Π κάλεσε τη Γενική Δ/νση Ανθρωπίνων Πόρων και Δ/κης Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας να προβεί στις δέουσες ενέργειες για την απόδοση ευθυνών στους διοικούντες την κλινική σχετικά με αρμοδιότητες της. Από την ίδια Έκθεση προκύπτει μάλιστα χαρακτηριστικά πως η κλινική ελέγχεται για ενδεχόμενη ζημία στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ( Ε.Ο.Π.Υ.Υ ) καθώς το πρώτο 9μηνο του 2014, υπέβαλλε δαπάνες στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ, χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό για τη νοσηλεία των 666 ασθενών που φέρεται ότι νοσηλεύθηκαν!!! Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί, ήδη, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, καθώς έχει σχηματισθεί φάκελος δικογραφίας, έχουν κληθεί ως ύποπτοι σειρά υπηρεσιακών παραγόντων και βρισκόμαστε εν αναμονή της άσκησης ή μη δίωξης για σειρά αδικημάτων. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στη Λάρισα, στην Αθήνα συγκροτήθηκε στο τέλος Οκτωβρίου 2018, ξαφνικά, από τον αναπ. Υπουργό κ. Πολάκη η δευτεροβάθμια Επιτροπή για τις ιδιωτικές κλινικές του υπουργείου Υγείας που είχε να συνεδριάσει 10 χρόνια!!! Με μοναδικό θέμα να κάνει δεκτή την ένσταση της κλινικής και να επιτρέψει την επαναλειτουργία της!!!

Ποινικές ευθύνες πρώην Υπουργών για ζητήματα διαφθοράς που ζημίωσαν το Δημόσιο.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό: Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

                                   κ. Μιχάλη Καλογήρου

1. Με το με αριθμό 1732/23.10.2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών παραπέμφθηκαν ενώπιον του αρμοδίου Τριμελούς Εφετείου Αθηνών (για κακουργήματα) οι κατηγορούμενοι για μια σειρά από κακουργήματα με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου, μεταξύ των οποίων, απιστία στην υπηρεσία, ψευδή βεβαίωση, παθητική δωροδοκία, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Αντικείμενο των κατηγοριών ήταν οι τροποποιήσεις των συμβάσεων του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων (C4I) και την έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής, που έγιναν στις 29.03.2007, 29.10.2008 και 16.02.2009.

Μεθοδευμένη αποδυνάμωση του ΕΦΕΤ από τη Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Σε συνέχεια των ανύπαρκτων ελέγχων αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που έχουμε αναδείξει με την διαδικασία του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, η παραίτηση του κ. Τσιάλτα από την θέση του προέδρου ΕΦΕΤ, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σχετικά με την αδρανοποίηση όλου του ελεγκτικού μηχανισμού στον κλάδο των τροφίμων είναι πρωτίστως πολιτική και όπως όλα δείχνουν οριστική και αμετάκλητη.

Με πράξεις και παραλήψεις η Κυβέρνηση ακύρωσε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του Αυτοκινητοδρόμου Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

             κ. Χρήστο Σπίρτζη

Με το άρθρο πέμπτο του Ν. 4219/2013 (ΦΕΚ 269 Α’) ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα –Πύργος – Τσακώνα χαρακτηρίστηκε ως έργο υποδομής άμεσης προτεραιότητας και ορίστηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δημοπράτησης και ολοκλήρωσης.

Συγκεκριμένα:

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αυξάνεται το περιθώριο μεταξύ επιτοκίων καταθέσεων και δανείων, αυξάνονται τα κέρδη των τραπεζών, επιβαρύνονται οι… https://t.co/iPXfp99zin

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @pasok: Η σημερινή ανακοίνωση της Eurostat για τον εναρμονισμένο δείκτη τιμών καταναλωτή επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά οτι η ακρίβεια…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών απο το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ επιτοκίων καταθέσεων και δανείων αποτελεί μον… https://t.co/5YlVXDshtS

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @androulakisnick: Καμία ανοχή απέναντι στη βία. Καμία μόνη. Απαιτείται ένα συνολικό πλαίσιο παρεμβάσεων, που δεν θα προδίδει την εμπιστο…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @pasok: Ο πολυδιαφημισμένος από την Kυβέρνηση πρώτος προϋπολογισμός εκτός πλαισίου μνημονιακής επιτήρησης και ενισχυμένης εποπτείας, δεν…

Facebook

ZOO Category

Login