Επιτροπή Οικονομικών: Παρέμβαση Γιάννη Κουτσούκου για Ταμείο Μολυβιάτη

on Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018.

 Επιτροπή Οικονομικών: Παρέμβαση Γιάννη Κουτσούκου για Ταμείο Μολυβιάτη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ (Ειδικός Αγορητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ): Κύριε Πρόεδρε, επειδή κουβεντιάζουμε με αυτή τη διαδικασία, εάν ήταν ενός νομοσχεδίου, θα μπορούσα να ζητήσω να δευτερολογήσω, δεν θέλω. Θα ήθελα να καταθέσω ένα ντοκουμέντο και εξηγούμαι τώρα αμέσως. Παρ' ότι ο τελευταίος ομιλητής από την πλευρά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς και καλώς κάηκαν οι εκατό συνάνθρωποί μας. Είδατε ότι με πολύ σεβασμό, εγώ τουλάχιστον, δεν αναφέρθηκα σε αυτό το γεγονός και έμεινα στα θέματα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Το έγγραφο το οποίο θέλω να καταθέσω στην Επιτροπή εις γνώσιν των μελών της, αλλά και της κυρίας Μεγαλοοικονόμου, που δεν ξέρω εάν καταλαβαίνει ακριβώς αυτά τα οποία λέει, είναι η απάντηση του κ. Στουρνάρα, Υπουργού τότε Οικονομικών, σε Ερώτηση συναδέλφου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ήταν η κυρία Σαλτάρη, νομίζω, με ημερομηνία 1η Αυγούστου 2013, όπου λέει, ότι στον ειδικό λογαριασμό που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, υπάρχουν 92.717.809,39 ευρώ και ο αριθμός του λογαριασμού είναι ο GR98010230000002341103053, όπου έχει και τον πίνακα που έχουν διατεθεί αυτά τα χρήματα.

Και επειδή είχε αναβληθεί εδώ και 5 μήνες συνεχώς η απάντηση στην ερώτησή μου, δεν απαντάει γραπτά η Κυβέρνηση, τρεις σειρές είναι η απάντηση του πόσα είναι τα χρήματα και την έχω κάνει Επίκαιρη Ερώτηση και το δίνω αυτό το έγγραφο στην κυρία Υπουργό, μήπως έχουν χάσει το λογαριασμό, για να μας απαντήσουν στην Ολομέλεια, την Πέμπτη, νομίζω ότι θα έρθει, για το πόσο είναι τα υπόλοιπα, για να μάθει και η κυρία Μεγαλοοικονόμου και να μας φέρουν και τον κατάλογο. Αυτό ήθελα, εις γνώσιν της Επιτροπής και άρα, δεν πήρε κανείς τα λεφτά να τα πάει στον Προϋπολογισμό, υπάρχουν σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος, αντίστοιχο με τον ειδικό λογαριασμό που κάνει η Κυβέρνηση για τις δωρεές, είναι το ίδιο πράγμα.

 

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Στείλε ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Τετάρτη 22 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά, στις 19:30 το βράδυ. Θα μιλ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στον @ALPHA_TV : Διαρκής προεκλογικός εμπαιγμός χωρίς κανένα σεβασμό στον πόνο και στον μόχθο των συνταξιούχων. Π… https://t.co/RKETreTSrP

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο κτήμα Μερκούρη, σήμερα, ημέρα των οινοποιείων, με γεύσεις και αρώματα της Ηλειακής γης. https://t.co/AkeHOy4ADx

Facebook

ZOO Category

Login