Ψεύτης και συκοφάντης ο Υφυπουργός Πετρόπουλος

on Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018.

Παρέμβαση Γιάννη Κουτσουκου κατά τη συζήτηση στην Κοινή συνεδρίαση των Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων για τη μη περικοπή των συντάξεων.

Ψεύτης και συκοφάντης ο Υφυπουργός Πετρόπουλος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ (Ειδικός Αγορητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ): Κύριε Πρόεδρε, επειδή ο κ. Βενιζέλος απουσιάζει και επειδή ο κ. Υπουργός, κατά την άποψή μου, ψευδώς και συκοφαντικά - και θα το αποδείξω- όχι απλά διαστρέβλωσε τις απόψεις του, αλλά επιχείρησε -λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος είχε ταχθεί υπέρ της περικοπής των συντάξεων-, να τον σπιλώσει, σπιλώνοντας και όλον τον πολιτικό μας χώρο, καθότι ο κ. Βενιζέλος έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και είναι κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.

Θέλω να καταθέσω, κύριε Πρόεδρε, στα Πρακτικά, την ομιλία του κυρίου Βενιζέλου, στις 10 Ιουλίου του 2018, στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου ο κ. Βενιζέλος επιχειρηματολόγησε υπέρ της πρότασης που έχουμε καταθέσει από τις 5 Ιουλίου του 2018 για τη μη περικοπή των συντάξεων.

Είπε, δηλαδή, «Άρα, δικαιούμαστε να καταθέσουμε αυτή την πρόταση», αφού έκανε ολόκληρη ανάλυση. Επίσης, επισήμανε ότι η δικιά μας θέση « Και η δική μου προσωπική θέση είναι πάρα πολύ καθαρή. Το μέτρο αυτό της περικοπής των ονομαστικών συντάξεων δεν χρειάζεται». Πρακτικά της Βουλής, Ολομέλεια.

Παρακαλώ, λοιπόν, για να μην μείνει στον κύριο Υπουργό - με τον οποίο δεν έχω τίποτα προσωπικό- το στίγμα του ψεύτη και συκοφάντη, να ανακαλέσει τώρα.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η φιέστα του κ. Σπίρτζη δεν μπορεί να αποκρύψει τις ευθύνες της Κυβέρνησης για την κατάτμηση του έργου Πάτρα-Πύργος… https://t.co/8UxBOOuug3

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Κάθε Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής, δίνει την δυνατότητα στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να χτίσουν μια πιο δίκαιη, πιο Δημοκρατι…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: https://t.co/LZBXshPK67 Η 21η Απριλίου είναι αποφράδα ημέρα στη σύγχρονη ιστορία μας. Θυμίζει το μαύρο παρελθόν με το βα…

Facebook

Login