Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Με μεγάλη καθυστέρηση και ψευδεπίγραφη ως προς τις επιχειρήσεις η ρύθμιση των 120 δόσεων. Αναγκαία μεν, καθώς 2015-2019 αυξήθηκαν κατά 55 δισ. τα ληξιπρόθεσμα, προβληματική δε σε πολλά σημεία, απέχει από τις προτάσεις μας.

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019.

Με μεγάλη καθυστέρηση και ψευδεπίγραφη ως προς τις επιχειρήσεις η ρύθμιση των 120 δόσεων. Αναγκαία μεν, καθώς 2015-2019 αυξήθηκαν κατά 55 δισ. τα ληξιπρόθεσμα, προβληματική δε σε πολλά σημεία, απέχει από τις προτάσεις μας.
Σημεία συνέντευξης Γιάννη Κουτσούκου στο Πρώτο Θέμα 104,6 FM και στους δημοσιογράφους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη.

Η Κυβερνητική πρωτοβουλία έρχεται με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, υπό την πίεση της προεκλογικής περιόδου και έτσι όπως παρουσιάστηκε έχει αρκετά προβλήματα, απέχει από τις δικές μας προτάσεις. Αντιμετωπίζει μερικώς ορισμένα από τα προβλήματα που έχουμε αναδείξει.

Έχουμε επισημάνει την αναγκαιότητα της ρύθμισης των 120 δόσεων επανειλημμένα, καθώς η πολιτική τη Κυβέρνησης οδήγησε στη διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πολιτών και των επιχειρήσεων προς Δ.Ο.Υ. και Φ.Κ.Α. να αγγίζουν τα 140 δισ. (αύξηση κατά 55,5 δισ. από το τέλος του 2014).

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ. 

Συνέχεια επισκέψεων των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Κινήματος Αλλαγής στην Ηλεία με τη Μένη Μαλιώρη. Επίσκεψη στο Δήμο Ήλιδας και στο Κέντρο Πρόληψης "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ".

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019.

Παρών ο συμπατριώτης μας υποψήφιος, Αλέξανδρος Σταγκουράκης. Ακολουθεί ο Νίκος Παπανδρέου την ερχόμενη Δευτέρα

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην εκπομπή "Παράθυρο στη Θεσσαλία" στο AstraTV Βόλου

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην εκπομπή

Διαπιστώνουμε σε όλη την Ελλάδα τη συσπείρωση του κόσμου στο Κίνημα Αλλαγής και πιστεύουμε ότι στις εκλογές θα ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου για την εφημερίδα "Ο Πολίτης της Ηλείας" και στο δημοσιογράφο Γιώργο Φάκο.

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου για την εφημερίδα

  1. Πότε βλέπετε να γίνονται οι εκλογές;

Είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο . Τα σενάρια που επεξεργάζεται ο κ. Τσίπρας προνόμιο του οποίου είναι η προκήρυξη των εκλογών – αφορούν την ελαχιστοποίηση της εκλογικής του ήττας και είναι όλα πιθανά.

Εμείς είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη, με προγραμματικό πλαίσιο και με αξιόμαχα ψηφοδέλτια για αυτή τη μάχη, που θα είναι καθοριστική για την πορεία της χώρας.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Στείλε ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Τετάρτη 22 Μαΐου στην πλατεία Κοτζιά, στις 19:30 το βράδυ. Θα μιλ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στον @ALPHA_TV : Διαρκής προεκλογικός εμπαιγμός χωρίς κανένα σεβασμό στον πόνο και στον μόχθο των συνταξιούχων. Π… https://t.co/RKETreTSrP

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο κτήμα Μερκούρη, σήμερα, ημέρα των οινοποιείων, με γεύσεις και αρώματα της Ηλειακής γης. https://t.co/AkeHOy4ADx

Facebook

ZOO Category

Login