Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Όχι σε νέα εκβιαστικά διλήμματα για εκλογικό νόμο και διπλές εκλογές

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020.

Η συζήτηση για πρόωρες εκλογές και μάλιστα διπλές, φαίνεται ότι ξεκινά από την ίδια την Κυβέρνηση. Προφανώς αποτελεί ένδειξη αδυναμίας και έναν επικίνδυνο θεσμικό τυχοδιωκτισμό.

Αποτελεί, ίσως, μια προσπάθεια να ξεφύγει η Κυβέρνηση από τα υπαρκτά προβλήματα της οικονομίας, την καθημερινότητα των πολιτών, την κρίση στο μεταναστευτικό και την όξυνση σε εθνικά θέματα, θέτοντας εκβιαστικά διλήμματα πριν ο κόσμος καταλάβει ότι το ‘’μη χείρον ‘’ δεν είναι πάντα ‘’βέλτιστο’’.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΔΑ":"Οι ανέντιμοι και οι ανέτοιμοι"

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στην εφημερίδα

Για την πολιτική ανεντιμότητα και δολιότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ακύρωσε τη δημοπράτηση του δρόμου Πάτρα – Πύργος έχω αναφερθεί τόσες πολλές φορές, εντός και εκτός Βουλής, με αποτέλεσμα ο ηθικός και φυσικός αυτουργός, ο Υπουργός Χρ. Σπίρτζης να με αποκλείει -ως ιδιαίτερα ενοχλητικό-από τις συναντήσεις του με τους φορείς της περιοχής.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΔΑ": " Ο Αισχύλος, ο Σαίξπηρ και ο Προϋπολογισμός της ΝΔ"

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019.

Από πού βγαίνει το χέρι του Σαίξπηρ; Από την τσέπη του Αισχύλου.

Δύσκολα ένας πολιτικός ορθολογιστής θα απαντούσε με αυτές τις λέξεις σε ένα πολιτικό ερώτημα και μάλιστα όταν αυτό αφορά δύο παρατάξεις με εντελώς διαφορετικές αφετηρίες, παρά μόνον εφόσον η πολιτική τους καταλήγει να έχει το ίδιο πολιτικό αποτέλεσμα.

Τις χρησιμοποιώ λοιπόν «ποιητική αδεία» για να τονίσω τα κοινά χαρακτηριστικά και το νήμα που ενώνει τον Προϋπολογισμό της ΝΔ (με βάση το προσχέδιο)με αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στα 'ΝΕΑ"

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019.

  1. 1.-Διεκδικείτε άλλη μια φορά την έδρα στην Ηλεία. Γιατί οι πολίτες να σας εμπιστευτούν ξανά;

Όπως μέχρι σήμερα, έτσι και αύριο στην κάλπη πιστεύω ότι οι πολίτες της Ηλείας θαεμπιστευτούν τη σταθερή, αξιόπιστη και σοβαρή κοινοβουλευτική μου παρουσία, καθώς και συνολικά την πολιτική μου δραστηριότητα, που με γνώση, τεκμηρίωση και μαχητικότητα ανέδειξε και προώθησε όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα του τόπου μας.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον ΣΚΑΪ 100.3 FM

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον ΣΚΑΪ 100.3 FM
Εμείς το #ΠΑΣΟΚ έχουμε πιστοποιητικό υπευθυνότητας, διότι όταν χρειάστηκε πήραμε δύσκολες αποφάσεις για την πολιτική σταθερότητα, αντίθετα ΝΔ το 2012, ΣΥΡΙΖΑ το 2015 οδήγησαν σε διπλές εκλογές. Εγγύηση για τις εξελίξεις το ισχυρό #ΚΙΝΗΜΑ_ΑΛΛΑΓΗΣ Συνέντευ

Ακολυστε την εκπομπή εδώ,

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη: Απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές και δεσμεύσεις για τη χώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει στη ΝΔ, μόνο το Κίνημα Αλλαγής
μπορεί να είναι υπεύθυνη και προοδευτική αντιπολίτευση.
Ζητάμε δύναμη από το λαό για να προωθήσουμε τις θέσεις μας

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στη «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» «Ψηφίζει ο Έλληνας με βάση την τσέπη του;»

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019.

Άρθρο Γιάννη Κουτσούκου στη «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» «Ψηφίζει ο Έλληνας με βάση την τσέπη του;»

Η οικονομική κατάσταση της χώρας και των πολιτών κατά συνέπεια, ήταν πάντα ένα από τα πλέον βασικά κριτήρια διαμόρφωσης και επηρεασμού της συμπεριφοράς του εκλογικού σώματος.

Η γενικότερη οικονομική κατάσταση επηρεάζει έτσι κι αλλιώς τα εισοδήματα και το βιοτικό επίπεδο των νοικοκυριών, αλλά και διαμορφώνει το κλίμα της αισιοδοξίας ή της απαισιοδοξίας για το άμεσο και κοντινό μέλλον.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου
Στoν ΣΚΑΪ: Η Κυβέρνηση δεν έχει πλέον καμία λαϊκή νομιμοποίηση, η Βουλή έπρεπε να έχει κλείσει, να έχουν προκηρυχτεί εκλογές όπως είπε ο κ. Τσίπρας. Το Κίνημα Αλλαγής κατήγγειλε την παρωδία αυτής της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας και αποχώρησε.

Δείτε την εκπομπή εδώ.

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου για την Τροπολογία κατάργησης της μείωσης του αφορολόγητου

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019.

Ομιλία Γιάννη Κουτσούκου για την Τροπολογία κατάργησης της μείωσης του αφορολόγητου

Σημεία Τοποθέτησης Γιάννη Κουτσούκου  Εισηγητή του Κινήματος Αλλαγής για την Τροπολογία κατάργησης της μείωσης του αφορολόγητου

  • Η Κυβέρνηση δεν έχει πλέον καμία λαϊκή νομιμοποίηση, όπως παραδέχθηκε ο κ. Τσίπρας προκηρύσσοντας εκλογές και επομένως η Βουλή έπρεπε να έχει διαλυθεί.
  • Η παράταση κατά μια εβδομάδα της λειτουργίας της Βουλής μεθοδεύτηκε προκειμένου να υπάρξουν τακτοποιήσεις και διευθετήσεις της τελευταίας στιγμής και ρυθμίσεις κομματικών σκοπιμοτήτων.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο One Channel

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο One Channel

Στην εκπομπή One Direct φιλοξενήθηκε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Κουτσούκος, με φόντο τις εξελίξεις στο κόμμα του μετά τη ρήξη Γεννηματά – Βενιζέλου. Αναφερόμενος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή και στο λόγο που δεν παρευρέθηκαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κουτσούκος είπε πως «δεν ενημερωθήκαμε από τον ίδιο, όπως το συνήθιζε», κάνοντας λόγο για μεγάλη χρησιμότητα να παραμείνει ο ίδιος ενεργός πολίτης. Κάνοντας απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε πως ο λαός εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τιμώρησε, στρεφόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε πως «όποιος έχει δημοκρατική καταγωγή πρέπει να έρθει στο ΚΙΝΑΛ», εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές.

Δείτε την εκπομπή εδώ. 

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον "ΑΘΗΝΑ 9,84" FM με τον δημοσιογράφο Νεκτάριο Νώτη

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον
Στον «ΑΘΗΝΑ 984»Θα δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για να είναι το Κίνημα Αλλαγής η κύρια προοδευτική αντιπολίτευση και ανάχωμα στη Ν.Δ. και τις συντηρητικές πολιτικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες στους απογοητευμένους δημοκράτες.

Ακούστε την εκπομπή εδώ.

Βασικά σημεία συνέντευξης Γιάννη Κουτσούκου στην ΕΡΑ Πύργου

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019.

Βασικά σημεία συνέντευξης Γιάννη Κουτσούκου στην ΕΡΑ Πύργου

  • Το Κίνημα Αλλαγής με αποφάσεις των οργάνων του είχε από την αρχή υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα.
  • Οι δημοκρατικοί πολίτες της Περιφέρειας και ιδίως όσοι στήριξαν το ψηφοδέλτιο του Κ. Σπηλιόπουλου οφείλουν να παρακάμψουν τις πολιτικές και άλλες τους ενστάσεις και να μη επιτρέψουν την συντηρητική παλινόρθωση στην Π.Δ.Ε..

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: Κανονική 13η σύνταξη για όλους τους συνταξιούχους τώρα. Γιατί η κανονικότητα δεν μπορεί να αφορά μόνο τους λίγους και ισ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πρωτοχρονιάτικες πίτες από τους πολιτιστικούς συλλόγους Καλυβίων Ήλιδας και "Αστρινιά" Αγ.Ιωάννη Αμαλιάδας. Κυριαρ… https://t.co/0OWBeLTfII

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τιμήσαμε σήμερα στην Αμαλιάδα τον πολιούχο της πόλης μας Αγ.Αθανάσιο. https://t.co/yBh46jEdN2

Facebook

ZOO Category

Login