Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" με το Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην εκπομπή
Αποκορύφωση του πολιτικού Μακιαβελισμού και τυχοδιωκτισμού η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να διχάσει τους Έλληνες σε ένα εθνικό θέμα, να σχηματίσει Κυβέρνηση "κουρελού", να απεγκλωβιστεί από τον κ. Καμμένο για να ξεγελάσει τους Έλληνες

Δείτε την εκπομπή εδώ. 

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην ΕΡΤ και στην εκπομπή "Η Επόμενη Μέρα"

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην ΕΡΤ και στην εκπομπή
Η χώρα έχει μπει σε προεκλογική περίοδο, είναι αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα εθνικά και οικονομικά, δεν υπάρχει ούτε Υπουργός Άμυνας ούτε Υπουργός Εξωτερικών και όσο νωρίτερα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο.

Δείτε την εκπομπή εδώ

Στον εορτασμό των Θεοφανείων

Αναρτήθηκε: Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019.

Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανείων σε ολόκληρη την Ηλεία. 
Οι γενναίοι κολυμβητές που βούτηξαν στα παγωμένα νερά τήρησαν την παράδοση. 

 

Στη βράβευση των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τον Δήμο Ήλιδας

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμος Ήλιδας επέλεξε τον Πολυχώρο Πολιτισμού για την βράβευση των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε μία πολύ ωραία εκδήλωση. Τους ευχηθήκαμε να συνεχίσουν τον αγώνα της ζωής με επιτυχίες.

 

Πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με νέες και νέους στον Πύργο

Αναρτήθηκε: Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019.

Η νέα γενιά,πραγματική και άφθαρτη,εκφράζει με αυθεντικό τρόπο και αδιαμεσολάβητα τις αγωνίες της για το μέλλον του τόπου και τη δική της προοπτική. Ακούμε με προσοχή και μετουσιώνουμε ,όσο μπορούμε καλύτερα, τις ιδέες τους σε πράξεις.

 

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην ΕΡΑ Πύργου

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2019.

Το 2019 δίνει την ευκαιρία της πολιτικής αλλαγής με την ανάδειξη του Κινήματος Αλλαγής ως ρυθμιστικού παράγοντα των εξελίξεων, προκειμένου να αποφύγουμε νέα αδιέξοδα για τη χώρα.

Ακούστε το απόσμασμα εδώ 

Στη βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ από το σύλλογο πολυτέκων Πύργου

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019.

Ο σύλλογος πολυτέκνων Πύργου βράβευσε τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και μου έδωσε την ευκαιρία να αναφερθώ στο δημογραφικό πρόβλημα και στην πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά για σύσταση διακομματικής επιτροπής,καθώς και στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

-Γκάφα ολκής του κ. Τσίπρα η αναφορά στους Ακροδεξιούς που κατονόμαζαν ως αρχηγό της 17Ν τον Ανδρέα Παπανδρέου, αφού έχει στην Κυβέρνησή του το κ. Καμμένο που έλεγε αυτά. 
-Τα Εθνικά θέματα απαιτούν νηφαλιότητα και αξιοποίηση πρώτα της διπλωματικής οδού και έπονται ως απευκταία τα στρατιωτικά. Δυστυχώς ο Υπουργός Αμυνας που είναι σε αποδρομή, έβαλε τη στολή του Αρχιστρατήγου μήπως και περισωθεί. 
- Διέλυσαν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, απέλυσαν 2000 γιατρούς και τους έστειλαν στα δικαστήρια και η δήθεν Κυβέρνηση της " αριστεράς" δε λύνει το πρόβλημα.
- To Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές που έρχονται το 2019 θα δώσει τη μάχη για την ανατροπή των Πολιτικών συσχετισμών.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο"Kontra News" και τον Γιώργο Μελιγγώνη

Αναρτήθηκε: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο

Στο KONTRA για τον προϋπολογισμό. 
Και αυτός ο προϋπολογισμός με φόρους και περικοπές, που σώρευσαν τα μνημονιακά μέτρα των κ. Τσίπρα-Καμμένου.
Για να μην επιστρέψουμε από εκεί που ξεκινήσαμε, να αποφύγουμε νέα αδιέξοδα και για οριστική έξοδο από την κρίση πρέπει να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και να ανατρέψουμε τις δεσμεύσεις για υπερβολικά πλεονάσματα.

Δείτε την εκπομπή εδώ. 

Σε βάρος των τοματοπαραγωγών οι μεθοδεύσεις του ΕΛΓΑ

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018.

Δήλωση από τη σύσκεψη στα γραφεία της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας για πορίσματα και αποζημιώσεις :
"Περιμένω ν' ακούσω μ' ενδιαφέρον την εκτίμηση των αγροτών για ποιο λόγο οι εκτιμήσεις των ζημιών είναι κάτω από την πραγματικότητα και για ποιο λόγο ο ΕΛΓΑ είναι ανακόλουθος σε σχέση με την δέσμευσή του για πληρωμές εντός του Δεκεμβρίου.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ΕΛΓΑ σκόπιμα μεταθέτει τις πληρωμές λόγω των απομειωμένων αποθεματικών, καθότι είναι κατατεθειμένα στο λογαριασμό θησαυροφυλακίου στην Τράπεζα της Ελλάδος, για να βγει το πλεόνασμα του 2018 και δεύτερον λόγω του απομειωμένου αποθεματικού έχει δώσει εντολή στις περιφερειακές υπηρεσίες να κάνουν χαμηλότερες του πραγματικού εκτιμήσεις.
Δεν νομίζω ότι φταίνε οι υπάλληλοι και οι περιφερειακές υπηρεσίες.

 

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θυμήθηκα τα χειροκροτήματα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όταν μιλούσε ο Καμένος και τους ρώτησα, ούτε ένας τώρα δεν χει… https://t.co/9gO4W4jxvI

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

#vouli Σε κίνδυνο η ζωή των καρκινοπαθών της Ηλείας λόγω αδυναμίας του Νοσοκομείου Πύργου να παρέχει τις σχετικές υ… https://t.co/Dp05WTOHEJ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: Δευτέρα- Τέταρτη - Παρασκευή: ριζοσπαστική αριστερά. Τρίτη-πέμπτη- Σάββατο: πλυντήριο της Καραμανλικής περιόδου, την Κ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @FofiGennimata: Τη Δημοκρατική Παράταξη πολλοί την πολέμησαν, τη συκοφάντησαν αλλά και την διεκδίκησαν. Λίγοι όμως μπορούν να την εκφρά…

Facebook

Login