Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο One Channel

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στο One Channel

Στην εκπομπή One Direct φιλοξενήθηκε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Κουτσούκος, με φόντο τις εξελίξεις στο κόμμα του μετά τη ρήξη Γεννηματά – Βενιζέλου. Αναφερόμενος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή και στο λόγο που δεν παρευρέθηκαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κουτσούκος είπε πως «δεν ενημερωθήκαμε από τον ίδιο, όπως το συνήθιζε», κάνοντας λόγο για μεγάλη χρησιμότητα να παραμείνει ο ίδιος ενεργός πολίτης. Κάνοντας απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ υποστήριξε πως ο λαός εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τιμώρησε, στρεφόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε πως «όποιος έχει δημοκρατική καταγωγή πρέπει να έρθει στο ΚΙΝΑΛ», εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές.

Δείτε την εκπομπή εδώ. 

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον "ΑΘΗΝΑ 9,84" FM με τον δημοσιογράφο Νεκτάριο Νώτη

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στον
Στον «ΑΘΗΝΑ 984»Θα δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για να είναι το Κίνημα Αλλαγής η κύρια προοδευτική αντιπολίτευση και ανάχωμα στη Ν.Δ. και τις συντηρητικές πολιτικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες στους απογοητευμένους δημοκράτες.

Ακούστε την εκπομπή εδώ.

Βασικά σημεία συνέντευξης Γιάννη Κουτσούκου στην ΕΡΑ Πύργου

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019.

Βασικά σημεία συνέντευξης Γιάννη Κουτσούκου στην ΕΡΑ Πύργου

  • Το Κίνημα Αλλαγής με αποφάσεις των οργάνων του είχε από την αρχή υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα.
  • Οι δημοκρατικοί πολίτες της Περιφέρειας και ιδίως όσοι στήριξαν το ψηφοδέλτιο του Κ. Σπηλιόπουλου οφείλουν να παρακάμψουν τις πολιτικές και άλλες τους ενστάσεις και να μη επιτρέψουν την συντηρητική παλινόρθωση στην Π.Δ.Ε..

Με μεγάλη καθυστέρηση και ψευδεπίγραφη ως προς τις επιχειρήσεις η ρύθμιση των 120 δόσεων. Αναγκαία μεν, καθώς 2015-2019 αυξήθηκαν κατά 55 δισ. τα ληξιπρόθεσμα, προβληματική δε σε πολλά σημεία, απέχει από τις προτάσεις μας.

Αναρτήθηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019.

Με μεγάλη καθυστέρηση και ψευδεπίγραφη ως προς τις επιχειρήσεις η ρύθμιση των 120 δόσεων. Αναγκαία μεν, καθώς 2015-2019 αυξήθηκαν κατά 55 δισ. τα ληξιπρόθεσμα, προβληματική δε σε πολλά σημεία, απέχει από τις προτάσεις μας.
Σημεία συνέντευξης Γιάννη Κουτσούκου στο Πρώτο Θέμα 104,6 FM και στους δημοσιογράφους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη.

Η Κυβερνητική πρωτοβουλία έρχεται με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, υπό την πίεση της προεκλογικής περιόδου και έτσι όπως παρουσιάστηκε έχει αρκετά προβλήματα, απέχει από τις δικές μας προτάσεις. Αντιμετωπίζει μερικώς ορισμένα από τα προβλήματα που έχουμε αναδείξει.

Έχουμε επισημάνει την αναγκαιότητα της ρύθμισης των 120 δόσεων επανειλημμένα, καθώς η πολιτική τη Κυβέρνησης οδήγησε στη διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πολιτών και των επιχειρήσεων προς Δ.Ο.Υ. και Φ.Κ.Α. να αγγίζουν τα 140 δισ. (αύξηση κατά 55,5 δισ. από το τέλος του 2014).

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ. 

Συνέχεια επισκέψεων των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του Κινήματος Αλλαγής στην Ηλεία με τη Μένη Μαλιώρη. Επίσκεψη στο Δήμο Ήλιδας και στο Κέντρο Πρόληψης "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ".

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019.

Παρών ο συμπατριώτης μας υποψήφιος, Αλέξανδρος Σταγκουράκης. Ακολουθεί ο Νίκος Παπανδρέου την ερχόμενη Δευτέρα

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην εκπομπή "Παράθυρο στη Θεσσαλία" στο AstraTV Βόλου

Αναρτήθηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου στην εκπομπή

Διαπιστώνουμε σε όλη την Ελλάδα τη συσπείρωση του κόσμου στο Κίνημα Αλλαγής και πιστεύουμε ότι στις εκλογές θα ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου για την εφημερίδα "Ο Πολίτης της Ηλείας" και στο δημοσιογράφο Γιώργο Φάκο.

Αναρτήθηκε: Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019.

Συνέντευξη Γιάννη Κουτσούκου για την εφημερίδα

  1. Πότε βλέπετε να γίνονται οι εκλογές;

Είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο . Τα σενάρια που επεξεργάζεται ο κ. Τσίπρας προνόμιο του οποίου είναι η προκήρυξη των εκλογών – αφορούν την ελαχιστοποίηση της εκλογικής του ήττας και είναι όλα πιθανά.

Εμείς είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη, με προγραμματικό πλαίσιο και με αξιόμαχα ψηφοδέλτια για αυτή τη μάχη, που θα είναι καθοριστική για την πορεία της χώρας.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @androulakisnick: Από την ομιλία μου στην εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλέζου, που σ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έθεσε το πραγματικό δίλημμα: Δημοκρατική Ανατροπή με το ΠΑΣΟΚ ή καθεστωτισμός και συντήρηση https://t.co/QQubABoXQi

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Σταθερή είναι η ακρίβεια στην Ελλάδα σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον δείκτη τιμών καταναλωτή του Αυγού…

Facebook

ZOO Category

Login