Γ. Κουτσούκος: Εγγυάται την ενότητα στο ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά

on Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021.

Γ. Κουτσούκος: Εγγυάται την ενότητα στο ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά

«Η Φώφη Γεννηματά εγγυάται την ενότητα στο ΚΙΝΑΛ. Το ΠΑΣΟΚ ήταν χρεοκοπημένο, σε πλήρη πολιτική απομόνωση και το κράτησε όρθιο, διπλασιάζοντας τα ποσοστά του. Τώρα έχουμε το περιθώριο να ξανακαλέσουμε τον κόσμο να αποφασίσει για την ηγεσία του Κινήματος. Και οριακό να είναι το αποτέλεσμα θα γίνει σεβαστό» δήλωσε στον Αθήνα 984 ο πρώην υπουργός και Γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Κουτσούκος.

Μιλώντας στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, για την εκλογή Προέδρου στο Κίνημα και με τους 4 υποψηφίους να διαγκωνίζονται για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής θέσης στον εσωκομματικό αγώνα, ξεκαθάρισε πως «η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ, η σοσιαλδημοκρατική προοδευτική ταυτότητα και η ενότητα, είναι το τρίπτυχο για εμάς.»

Τάχθηκε υπέρ της ανάδειξης Προέδρου από τη βάση και απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής«Όποιος θέλει, αφού εγγραφεί μέλος καταβάλλοντας εφάπαξ 3 ευρώ, θα έχει δυνατότητα ψήφου. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τον κόσμο, φιλοδοξούμε να ξεπεράσουμε τα 150.000 μέλη και προσδοκούμε από τους υποψηφίους να φέρουν στην αρμόδια Επιτροπή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου τις απαιτούμενες 5000 υπογραφές για την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων.»

Σε σχέση με τις εντάσεις για το θέμα της χρηματοδότησης και τη συλλογή 5.000 υπογραφών προς επικύρωση των υποψηφιοτήτων, δηλαδή αν θα γίνει από τα μέλη του ΚΙΝΑΛ ή ευρύτερα από την κοινωνία, ο Γιάννης Κουτσούκος τόνισε πως «το ΠΑΣΟΚ κι ο φυσικός του διάδοχος το ΚΙΝΑΛ, είναι ένα κόμμα που υπήρξε πάντοτε ζωηρό. Στερείται ουσίας η φασαρία που έγινε από κάποιους λίγους φωνασκούντες, για λόγους εντυπώσεων. Με βάση την απόφαση της ΚΕ διευκρινίστηκε ότι θα έχουν τη δυνατότητα να εγγράφονται μέλη όσοι υπογράψουν για την υποψηφιότητα του Προέδρου. Δε θα αποκλειστεί κανένας, αρκεί να δηλώσει ότι είναι μέλος του κόμματος.»

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ. 

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @androulakisnick: Από την ομιλία μου στην εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλέζου, που σ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έθεσε το πραγματικό δίλημμα: Δημοκρατική Ανατροπή με το ΠΑΣΟΚ ή καθεστωτισμός και συντήρηση https://t.co/QQubABoXQi

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Σταθερή είναι η ακρίβεια στην Ελλάδα σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον δείκτη τιμών καταναλωτή του Αυγού…

Facebook

ZOO Category

Login