Γιάννης Κουτσούκος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: "Εξ' αρχής είχα ταχθεί υπέρ της πολιτικής λύσης"

on Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022.

Γιάννης Κουτσούκος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:

Το 2018 και αφού η Ι.Μ. Αγίων Θεοδώρων είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την επινοικίαση των διεκδικούμενο από την ίδια αγρών στην ευρύτερη περιοχή Χειμαδιού-Κουτσοχέρας-Μουζακίου, ο τότε βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος είχε καταθέσει ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Παιδείας & Θρησκευμάτων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον αέρα του ραδιοφωνικού διαδικτυακού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ FM, αναφέρεται στην περίοδο εκείνη, τονίζοντας μάλιστα πως είχε ταχθεί υπέρ της πολιτικής λύσης του ζητήματος.

Μια λύση που θα έφερνε σε πλεονεκτική θέση τους κατοίκους σε πιθανή δικαστική προσφυγή της Μονής προς ανώτερα ή ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Τέλος, επισημαίνει ότι σήμερα πρέπει να υπάρξουν πιέσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες, ώστε το θέμα να επιλυθεί από την Πολιτεία.

Twitter

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @androulakisnick: Από την ομιλία μου στην εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλέζου, που σ…

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έθεσε το πραγματικό δίλημμα: Δημοκρατική Ανατροπή με το ΠΑΣΟΚ ή καθεστωτισμός και συντήρηση https://t.co/QQubABoXQi

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

RT @kinimallagis: Σταθερή είναι η ακρίβεια στην Ελλάδα σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον δείκτη τιμών καταναλωτή του Αυγού…

Facebook

ZOO Category

Login